Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
). Przytulajcie sie i miziajcie bez końca
.
szok. W dwójce to 13 dnia po terminie już wywołują wszystkimi sposobami. Ile można nosić ten ciężar i się męczyć
A poza tym się łożysko starzeje bardzo szybko już. Ale pewnie monitorują maluszka non stop.

Jestem wMonia jest w szpitalu od niedzieli:-(
dzisiaj mija 13 doba po terminie
mieli jej rano cewnik załozyć ale jednak nie założyli bo zapodziały się gdzieś personelowi badania do tego celu potrzebne
za to połozna masowała jej szyjkę-Monia czuła się po tym fatalnie
czeka do jutra jeśli rano nie podłączą jej oksytocyny to wypisuje się na własne rządanie i jedzie do "dwójki"
Renifer..czy mozesz dać namiary na tego lekarza u którego byłaś??
, ja trafiłam na patologie do biziela 7. 06, a następnego dnia miałam termin i po porannym badaniu 8.06 wysłali mnie na oxytocyne i urodziłam Weroniczkę. Także leżałam tylko 1 noc. Fakt faktem Weronika była duża, więc może dlatego czekć nie chcieli

Monia jest w szpitalu od niedzieli:-(
dzisiaj mija 13 doba po terminie
mieli jej rano cewnik załozyć ale jednak nie założyli bo zapodziały się gdzieś personelowi badania do tego celu potrzebne
za to połozna masowała jej szyjkę-Monia czuła się po tym fatalnie
czeka do jutra jeśli rano nie podłączą jej oksytocyny to wypisuje się na własne rządanie i jedzie do "dwójki"
Renifer..czy mozesz dać namiary na tego lekarza u którego byłaś??

ech!
.
, miałam prawie pełne rozwarcie po 10 godz walki i nic
, lekarze długo nie zwlekali z podjeciem decyzji o CC, chwila i zrobiło sie obok mnie z 10 ludzi, mąż blady, a po 20 min było juz po:-), obudziłam się z małym ssaczkiem na piersi
.