• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pati Kochaniutka pozdrów Women od nas wszystkich i ucałuj Dorianka od nas
Pati wszystkiego dobrego dla synusia z okazji skończenia 4 tygodnia
Arabella dla Twojej córeczki też wszystkiego najlepszego z okazji 4 tygodnia

WOMEN KOCHANA!!! OGROMNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN SYNUSIA... ZYCZE CI BYS SZYBKO ZAPOMNIAŁA O TYM CO BYŁO ZLE, O TYCH DNIACH PRZED PORODEM... I BYS SZYBKO WRÓCIŁA DO SIEBIE... CAŁUSKI OGROMNE DLA CIEBIE I DLA SYNUSIA!!!

A tak w ogóle to witam po weekendzie:-)
W sobotę zrobiłam sobie wycieczkę (Ignas został z tatusiem) a w niedzielę mieliśmy gości więc było bardzo miło. Niestety Ignaś postanowił zakończyć niemiło ten weekend i budził się co chwilkę w nocy, skubany obraca się na brzuch a potem krzyczy żeby go odwrócić na plecy i zasypia - a ja niekoniecznie. ale w sumie się cieszę że się tak chętnie obraca bo wcześniej tego nie robił, a lekarka mówiła że do 8 miesiąca powinien, no i zaczał dzień przed:-) aaaa i jeszcze pupę podnosi do raczkowania, więc same sukcesy:happy:
Rybcia dużo zdrówka dla Dominisi:tak:

własnie rozmawiałam z Moniką-women
sytuacja wygląda tak:
w sobote Monia wypisała się na własne rządanie ze szpitala w którym była bo tam w 16tej dobie po terminie nie zamierzali nic robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rodziła od 12tej do 8mej miała krzyżowe bóle,mówi ze po ścianach chodziła po ośmiu godzinach gdy rozwarcie było juz na 10 cm malutki gubił tętno bo miał pępowiną szyjke owinietą i zabrali Monikę na cesarkę
także miała cc juz przy finiszu:-(:tak:
Dorianek jest zdrowiutki i śliczniutki
waży 4150g i ma 63 cm
ciągle wisi na cycu,Monia czuje się nie za dobrze
bardzo boli ją rana
w szpitalu będzie do soboty:-)

czyli jednak rodziła w miejskim???
szkoda ze od razu nie zrobili cesarki, w sumie dorianek to kawał faceta !
najwazniejsze ze ma juz małego po drugiej stronie ... a o bizielu chyba straciła juz dobre zdanie... dziwie sie bo tam jak wszedzie są dobre i złe zmiany ale ona tam tyle lezała, ze na dobre tez trafiła i czemu to sie tak ciągneło???

chciałam sie pochwalic ze miki po 5 tygodniach waży 5 kg ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry