• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Women,

Gratulacje i najserdeczniejsze zyczenia zdrowia dla waszej dwójki :-) Dobrze, że wszystko wreszcie zakończylo sie pomyslnie :happy:

Rybcia,

Chyba jednak Dominisia ma skłonności do gardełka po tacie, bo taka szybka infekcja ponowna to aż szok ... oby nie trzeba było faktycznie antybiotyku... trzymam kciuki

Soppana,

Rewelacja. Zdolny ten Ignaś :-) Igor uwielbia wciąż zasypiać trzymając się szczebelka z nosem wtulonym w ochraniacz na łóżeczko :-p komicznie to wygląda

Gratuluje wszystkim miesięcznym urwiskom :happy: my za chwilę zaliczymy 4 !!!

W środę na gajową jedziemy do kontroli, oby już mały nie musiał mieć 3 serii ćwiczeń :baffled:

lecę robić obiadek a jak mały się obudzi to szorujemy na 20min spacerek :happy:

reklama
Masakra, biedna Woman, jak się o czymś takim czyta to się w sumie nie dziwię, że kobiety chcą cesarkę na żadanie:szok::angry::wściekła/y: a niby biziel się poprawił jeżeli chodzi o porodówkę?:confused:normalnie brak słów, albo na siłe wywołuja (u mnie ) albo przeciwnie nie chca:no:
ok idziemy sie przewietrzyc

A swoja droga to dziwne że przy tak dużym dziecku od razu cesarki nie robili
Damiana rodziłam siłami natury, też miał owiniętą pępowinę wokół szyi, ważył 4100g i nikt nawet nie pomyślał o cesarce.
Nawet cesarki mi nie zrobili przy Patryku, który ważył 4570g :no:
Dziewczyny na szczęście były mniejsze (3830g i 3850g).

Szok normalnie że od razu nie zrobili Women cesarki przy tak dużym dziecku.
Pamiętam jak ja leżałam już po porodzie w Bizielu to co rusz słyszałam ze mają się szykować do cesarki.A tu w przypadku Women czekali nie wiem na co.
Dobrze że się wypisała sama ze szpitalai pojechała do dwójki.
Na pewno długo będzie pamiętać czas porodu.
Agnes też jestem w szoku że moje Dominika nie dawno miała chore gardełko i znów ma to samo.Widocznie ma podatne gardełko na chorobę.

Hej, witam.
gratulacje oczywiście dla women z synkiem!
Nie wiem jak to z tymi bydgoskimi szpitalami, czuję że boję się coraz bardziej:szok:
Women tyle się męczyła w Bizielu a moją sąsiadkę też dopiero w czwartej dobie pobytu w szpitalu miejskim, 14 dni po terminie zrobili cc, przedtem męcząc różnymi sposobami wywoływania naturalnego:wściekła/y:. Brrr!

Ja rodziłam w miejski (w sumie niedawno) i leżałam tylko dobe na patologii na drugi dzień wywołali...pewnie chodzi o to że u niektórych dziewczyn przebicie pecherza, oksytocyna, smarowanie szyjki nie pomaga...ale mimo wszystko nie ma sensu eksperymentować:no: poprostu decyzja o cesarce powinna byc szybciej....pewnie to tez kwestia na jakiego lekarza sie trafi

Oprócz tego leżałam na patologii w Bizielu jak byłam dzien po terminie(bo na wizycie tetno mojej dzidzi zwolniło)i tam pamietam dziewczyne która była po terminie i wracała na patologie z porodówki juz drugi raz bo wywoływanie nic nie dało...jak sie tam napatrzyłam to tez sie bałam...ale u mnie było ok więc Pandorax głowa do góry

KASIAD ale Ty duze dzieciaczki rodziłaś !!

PANDORAX nie bój sie ;)
czasem strach ma wielkie oczy... mojej szwagierce wywoływali w miejskim ósmego dnia po terminie, mi tez mieli ósmego dnia wywoływac gdybym przechodziła...

Rybcia - dziekuje za zaproszenie, wyczailas mnie na lipcowych ale jestem i na czerwcowych:tak:
pisalam kiedys czesto na tym watku - we wczesniejszych stronach, teraz juz z czasem nie za bardzo u mnie
no ala napisze krociutko o sobie, dla tych nowszych ktore nei pamietaja lub nie czytaly watku
mam na imie Monika, mam 32 lata, od 11 lat jestem zona, od 7 lat matka. Mam dwie coreczki i teraz czekam na trzecie baby. mieszkam na Osowej - to chyba tyle w temacie
postaram sie wpadac czesciej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry