• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hop hop, jest tu ktoś???

ja dziś sie nawet w nocy wyspałam ale wspomogłam młodego espumisanem ;) dzis strzela kupki jak sie patrzy a ja jestem cała szczęsliwa ;)

pozdrówka dla bydgoszczanek :-D:-D

reklama
hop hop, jest tu ktoś???

ja dziś sie nawet w nocy wyspałam ale wspomogłam młodego espumisanem ;) dzis strzela kupki jak sie patrzy a ja jestem cała szczęsliwa ;)

hej,

a moj ma nawrot zagazowanych jelitek i dałam mu własnie sab simplex, w nim nadzieja. co prawda juz tak nie cierpi jak wtedy kilka mcy temu, ale jednak gorzej sypia przez to plus nierobienie kupki kilka dni raczej nie należy do pozytywów.

fajnei, ze Mikiemu ulzyło :) my tez mamy mała kupkę dzisiaj spienioną po infacolu ...:baffled: nie wiem co sie stalo, ze to wróciło. jestem troszkę podłamana bo nie wiem czy to moja dieta czy tak po prostu mialo byc. :no:

AGNES bardzo ci współczuje...nawet nie wiesz jak bardzo, bo własnie prysły moje złudzenia, ze jak starsze dziecko, to wszystko jest uregulowane i problemów kupkowych nie ma,...

ja sie w miare wyspałam kolejną noc... od razu homorek fajniejszy:tak::tak::tak: mikula grzecznie siedzi w lwżaczku juz pół godziny, takż e mam czas na bb ;))

miłego dnia !

AGNES bardzo ci współczuje...nawet nie wiesz jak bardzo, bo własnie prysły moje złudzenia, ze jak starsze dziecko, to wszystko jest uregulowane i problemów kupkowych nie ma,...

ja sie w miare wyspałam kolejną noc... od razu homorek fajniejszy:tak::tak::tak: mikula grzecznie siedzi w lwżaczku juz pół godziny, takż e mam czas na bb ;))

miłego dnia !

Hej, zawsze trzeba mieć nadzieję, nie jest powiedziane, że Mikiemu to wróci, oby nie ;-) dzisiaj Igor spał troszkę lepiej.

Ewelina,

Dziękujemy za życzenia :-)

Ja wczoraj mialam wychodne wieczorne, bo z pracy zorganizowali nam kręgle i nie chwaląc się zdobyłam II miejsce w kategorii damskiej hihi Byłam w domciu chwilę po 23 i mój synuś grzecznie już spał :-D to był pierwszy raz, gdy mąż samodzielnie go usypiał i bez większych problemów tego dokonał. W sumie młody wypił 210 ml mleczka na 2 raty zanim padł ;-)
Jeszcze do teraz mi się gęba śmieje tak dobrze psychicznie mi sie zrobiło po tym wyjściu ... dziwnie tak spotkać ludzi z pracy, których się nie widziało dłuższy czas ... człowiek nie jest na bieżaco, ale troszkę to już nadrobiłam :tak:

miłego dnia życzymy dzisiaj, tak jakby coś słoneczko się do nas przebijało :happy2:

Cześć dziewczynki
Agnes dużo zdrówka dla Igorka i wszystkiego najlepszego na 4 miesiące
RENIFERKU super jak Miki ma mniejsze problemy z kupkami
A ja dalej borykam się z Dominiki chorobą.
Choć jest już lepiej nie ma zaczerwienionego gardełka.
Został nam brzydki kaszel i katarek.Choć dziś katar jest lepszy od wczoraj.
A zapomniałam napisać że jedziemy dalej bez antybiotyku.
Pani doktor powiedziała ze Dominika ma zaatakowane górne drogi oddechowei oskrzela i płuca są czyste.

witam
2 dni mnie nie było, ale za duzo się nie działo jak widzę:-)
Agnes ja dopiero po 8 miesiącach wyszłam z domu na dłuzej niż 2 godz, więc twierdze że masz fajnie:tak:
Rybcia dużo zdrówka dla Dominisi, niech jej te kaszle i katary przejdą:-)

Ignaś normalnie świruje w nocy, tak gdzieś do 23 śpi spokojnie ale potem budzi się co chwilkę z płaczem (krzykiem!!) przekręca na wszystkie strony, czasem płacze u mnie na rekach a zasypia jak go odłoże do łózeczka, ale tylko na pare minut:szok: człowiek ledwo oko przymknie a tu znów, kupiłam dziś herbatkę z melisą i spróbujemy wieczorem, lekarka mówi że to kolejne zęby:baffled: ja tam nic nie widze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry