• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki
Agnes dużo zdrówka dla Igorka i wszystkiego najlepszego na 4 miesiące
RENIFERKU super jak Miki ma mniejsze problemy z kupkami
A ja dalej borykam się z Dominiki chorobą.
Choć jest już lepiej nie ma zaczerwienionego gardełka.
Został nam brzydki kaszel i katarek.Choć dziś katar jest lepszy od wczoraj.
A zapomniałam napisać że jedziemy dalej bez antybiotyku.
Pani doktor powiedziała ze Dominika ma zaatakowane górne drogi oddechowei oskrzela i płuca są czyste.

dzięki, i zdrówka dla Dominisi , dobrze ze nie poszło dalej na płucka :happy2: ech te choróbska... a fe fe odczepcie się

reklama
Dobry wieczór
Melduję sie w domu z synusiem
Dorian urodził sie 18.11.2007 o godz.8,55 z wagą 4150 i 63 cm cały i zdrowy
Jak tylko znajde chwile wszystko opowiem i opiszę,bużka dla wszystkich

ja tylko na sekunde, bo fura prasowania czeka a jutro chcemy jechac do moich rodziców z małym i musze nas spakowac...
pozdrówka dla wszystkich

WOMEN! WITAJ KOCHANA!!! U MNIE MASZ JUŻ POMNIK!

Women witaj :-)ale dłuuugaśny jest Dorian, jak dobrze że juz jesteście w domu:tak:
czekamy na relacje, no i na foto małego:-D
No wiedziałam że herbatka pomoże:tak: dostał ją ok 18.30 a za godzine po kapieli był masaż i potem mleczko. Wparawdzie obudził się juz o 22.30 ale przytulił się do mnie i spał aż do 3:szok: dostał trochę pić i spał do 6:szok::szok::szok: za to teraz bryka jak tygrysek i próbuje otwierać szafki - w chodziku:-)

Witajcie:-)

Women jeszcze raz gratulacje, Dorianek jest na prawdę duży:tak:, lekarze uprzedzali cię, że maluch to będzie kawał chłopa:shocked2:?
Byłaś przygotowana, jeżeli chodzi o ciuszki, bo przecież kupuje sie te najmniejsze 56cm, a Tobie na nic sie zdały:-)

Women,

Witaj w domu i z powrotem na BB :-)

Renifer,

miłego prasowania :eek:

Ja dzisiaj od rana jestem połamana i mam gorączkę... zapalenie prawej piersi przechodzę :wściekła/y::zawstydzona/y::-(:dry::sorry2::cool: dostałam już lek ale narazie wolno działa ... cycek jako tako, Iguś regularnie go opróżnia, ale reszta to objawy jak przy grypie ... fatalnie się czuję ... ani leżeć ani wisieć :wściekła/y:

wracam do łóżeczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry