• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hey

KASIAD ogromne gratulacje dla Oli!!!!!!!

u mnie ok, mały w nocy marudził, ale i tak mam dobry humor... młody zaczyna uśmiechac sie na całego, w związku z czym pryskają wszelkie niedogodności macierzyństwa... jest bardziej kumaty, gaworzy do siebie narazie, ale ja i tak mam z tego tyle radości, ze aż sama jestem pod wrażeniem!

a ja mam dzis przegląd podwozia ;)

miłego dnia!!

reklama
Kasiad.

to fantastycznie ! gratulujemy

Renifer,

Jak tam przegląd ? ;-) to fajnie ze Miki juz sobie gaduli, moj sie tak potrafi rozkrecic, ze szok :) no i sie w glos podsmiewa ;)

My byliśmy na drugiej wizycie w intercorze i wszystko cacy, juz nie musimy tam jechac wiecej. teraz jeszcze tylko przez miesiac mam na noc go szeroko pieluchować :-) i of course duuużo lezenia na brzuchu ;-) z tym trudno bo jak nie ma humoru to nie uleży tak i wyje :tak:a głosik potrafi odpowiednio podkręcić

Dzień dobry, po dłuuuuugiej nieobecności :zawstydzona/y: chciałam sprawdzić czy jestem BBnałogowcem ale wyszło że nie :tak:, przynajmniej nie w zaawansowanym stopniu ;-):-D
Cała moja rodzinka śpi a ja szukałam na naszej klasie znajomych bo znalazł mnie kumpel z przed 11 lat i tak mnie natchnęło :biggrin2:.
W sobotę była u mnie moja psiapsiółak no i faktycznie w głowie poukładała, a w lipcu zostanie mamusią :tak::-D, bardzo się cieszę bo uwielbiam bobaski :tak:.
A mój bobasek od soboty ślicznie gaworzy :tak: normalnie idzie z nim pogadać :tak:
Majka od jakiegoś tygodnia może półtora chodzi za nami i pyta kiedy ja będę miała duży brzuch i urodzę Dominkę :szok::tak::-D:-D:-D ( Dominikę ).
Ostatnio przyniosła obrazek a na obrazku byli mama, tata, Dawidek, ona, Dominka, Carmen i Rudy :confused:.
A wczoraj słyszałam jak mówiła Mariuszowi że swoją kanapę odda Domince a ona przeniesie się na dużą, a w samochodzie zapytała gdzie jest fotek dal Dominki :confused:.
Jak tak dalej pójdzie to albo pójdę z nią do psychologa albo spełnimy jej marzenie ;-):-D.

Ania, Oli też miała rehabilitację na szyję, układała głowę na jedną stronę i zdiagnozowali kręcz. Ale 2 sesje rehabilitacji pomogły i już jest wszystko ok.
No mam nadzieję że u mnie też tak będzie, mały sie trochę rozruszał a dzisiaj to nawet spał na brzuszku i miał głowę na lewo czyli ok, a do lekarza idziemy w piątek
Damiana rodziłam siłami natury, też miał owiniętą pępowinę wokół szyi, ważył 4100g i nikt nawet nie pomyślał o cesarce.
Nawet cesarki mi nie zrobili przy Patryku, który ważył 4570g :no:
Dziewczyny na szczęście były mniejsze (3830g i 3850g).
:szok::szok: ale duże dzieciaczki gratuluję :tak:
Dobry wieczór
Melduję sie w domu z synusiem
Dorian urodził sie 18.11.2007 o godz.8,55 z wagą 4150 i 63 cm cały i zdrowy
Jak tylko znajde chwile wszystko opowiem i opiszę,bużka dla wszystkich
GRATULACJE WOMEN !!!
WiTAJ NA ŚWIECIE DORIANKU !!!

WOMEN ano pomnik dlatego ze dla mnie jestes największą oazą cierpliwości... ja bym tam ich w bizielu rozstrzelała !!! a co do opinii na temat dwójki to sie zgodze, pomimo iż mikiego średnio mi sie rodziło, to obsługa bardzo sympatyczna i raczej bede tam rodzic jeszcze raz ;)))
Ja również chwalę sobie 2 ale trzecie będę rodzić na 100% w Szubinie :tak:
Oli dziś zrobiła samodzielnie swoje pierwsze kroczki :tak: :biggrin2:
WOW OGROMNE GRATULACJE !!!

u nas nocka jak z bajki... co prawda wieczór tego nie zapowiadał, bo młody darł sie jak opętany na zakupach w supermarkecie, a potem w foteliku... ale po kąpieli sie uspokoił... obudził sie o 1-ej a potem po 5-ej.... a ja już od piątej przyzwyczajona do zwiedzania z małym nie mogłam zasnąc...

dziś mamy szczepienie mikiego, mąz mial mi pomoc i nas zawieźć (bo dobrze jak ktoś jest przy małym, gdy siedzi w foteliku, bo tak ryczy ze sie dławi) ale nie wiadomo jeszcze czy mąż bedzie miał czas... jak nie to niestety pozostaje mi gondola, bo w niej smyk jest w miarę spokojny...

wczoraj przegląd podwozia poszedł ok... co prawda mam jeszcze 10 dni spokoju, bo musze powalczyc jeszcze z jakimis bakteriami a potem juz sie nie wywine...

ok, spadam do synusia...

pisac, pisac dziewczynki!!!

Dzień Dobry,

Ale brzydko na dworze:no::-(:no:, wczoraj nie bylismy na spacerku i dziś też raczej sie na niego nie zanosi:angry:, koszmar:crazy:,

ja raczej nie mogę powiedzieć, że noc była spokojna:-(, tradycyjne pobudki co godzinę to juz od pewnego czasu ryrułał:eek::no::szok:, tylko wieczór mamy dla siebie:tak: bo mały spi od 20.00 do 1-szej i dopiero potem sie zaczyna:eek:

Jak tam przygotowania do świąt:happy:, macie juz pomysły na prezenty dla rodziny:laugh2:

Ja na razie nie mam ani pomysłów na prezenty ani kasy. Bardzo skromnie będzie u nas w tym roku pod choinka bo wydatków jest więcej niż dochodów. Na dodatek ciągle się coś psuje :(

Hej.
Ja już na nogach od 7 bo musieliśmy jechać zapłacić podatek za samochód a po obiedzie jedziemy go przerejestrować.
Mama rano podjechała dzieci przypilnować, Majka nawet nie wie że Bunia była :tak::-D.

wczoraj przegląd podwozia poszedł ok... co prawda mam jeszcze 10 dni spokoju, bo musze powalczyc jeszcze z jakimis bakteriami a potem juz sie nie wywine...

ja raczej nie mogę powiedzieć, że noc była spokojna:-(, tradycyjne pobudki co godzinę to juz od pewnego czasu ryrułał:eek::no::szok:, tylko wieczór mamy dla siebie:tak: bo mały spi od 20.00 do 1-szej i dopiero potem sie zaczyna:eek:

Jak tam przygotowania do świąt:happy:, macie juz pomysły na prezenty dla rodziny:laugh2:
Oj to faktycznie nie wesoło masz :no:
Ja już praktycznie wymyśliłam prezenty większość zamówię na allegro bo z domu mogę tylko na 2 godz wyjechać a nie lubię robić zakupów pod presją :tak:

reklama
Hej Bydgoszczanki
Trochę mnie tu nie było ale to przez brak czasu.
Domini jest już na drodze zdrowia.Tzn Kaszel jej ustępuje a katarku już nie ma.
ania138 witaj po przerwie na BB niezłe pomysły ma Majeczka z tą Dominką.
RENIFERKU to się dzisiejszej nocki wyspałaś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry