• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziś nawet nosa nie wychyliłam z domu, czekam na ocieplenie ;-)
A wczoraj byliśmy u Rybci :-) Oli bawiła się Dominisią, muszę Wam powiedzieć, że Dominika wszystkim się z Oliwką dzieliła, wkładała jej do rączek zabawki, a z czekolady najpierw sama odgyzała kawałeczek, a resztę wkładała do buzi Oliwce. Normalnie słodkie to było :-D No i Oli się dostała znowu sporo ciuszków po Dominice.

To nie to co moja córcia:no:

A ja byłam dzisiaj i wczoraj na małym spacerku.

reklama
dziewczynki, u nas jedna październikóweczka znalazła coś takiego:

BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

ogólnie jak humorki??? u nas chrzciny za tydzien w sobote wiec mam tylko pare dni by nasze 180 metrów lśniło... żarcie zamawiamy z kaprysa, bo nie chce stac przy garach - no i robimy w domu, bo bedą tylko dziadkowie i rodzeństwo z obu stron... chrzciny późno - o 17-ej wiec licze ze długo nie potrwają ;)

Baby Radio bardzo polecam. Muzyczka tylko dziecięca i nawet ja lubię posłuchać przebojów z dzieciństwa.
My wczoraj też nie wychodziliśmy. Zreszta miałam imprezkę urodzinową Ewki - wiec dom pełen gości. Maly na szczęście był grzeczny i chyba mu się podobało bo było dużo dziewczyn (koleżanki Ewki). Typowy mały facet :)

:-)
MELANIE to na pewno nie są kuleczki z ktorych sie sklada pieluszka... jakby to były te kuleczki, to w ogóle bym sie nie przejmowała... :sorry2::sorry2:
na necie jest na ten temat mało informacji, a to co znalazłam:
U zdrowych osób w moczu występuje niewielka ilość kryształów. Ale większa liczba kryształów lub obecność specyficznych rodzajów, może powodować tworzenie kamieni moczowych, lub sygnalizować nieprawidłowy metabolizm organizmu.
- wcale nie jest pocieszajace...

no, ale nic, mam nadzieje ze te kryształki o niczym nie swiadczą - pomimo iż do tej pory ich nie było...

kiedy bedziesz juz po badaniu malego ?
wiesz... ja nigdy nie slyszalam o tych krysztalkach.....
a one są bezbarwne czy mają jakiś kolor ?

w ogole to poproszę Ciebie jeszcze raz o nr telefonu na pv ;-) a co... poklafcimy sobie czasem ... tymbardziej, ze ten Kruszyn to mam bardzo blisko siebie obecnie :sorry2:

fajnie, ze spadl snieg
moja córka jeszcze nie byla na saneczkach w swoim zyciu
wiec dzisiaj debiut :-)

no to sie zbieramy

pozdrawiam :-)

Ja wczoraj doszłam tylko do reala z Dominiką na szybkie zakupy i zmykaliśmy do domu.
A dziś poszliśmy poszaleć na śniegu.
Dominika była zachwycona biegała i skakała po śniegu.

Super moja Dominisia się zachowała co do Oliwki kasiad śmiać mi się chciało z tej czekolady jak dawała Oli.Bo sama obgryzła i resztę dała malutkiej.
Kasiu musisz do mnie częściej zaglądać z Oliwką.Bo Dominika była zadowolona z szaleńst w Oliwcią.

reklama
Madziara ja ma BABY DESIGN Bambi......ale powiem ci, że ponieważ Fran to moje pierwsze dziecko rzuciłam się "owczym pędem" na takie krzesełko....wielkie jest i tyle. Następne jeśli będzie kiedyś potrzebne ;-) to kupie takie białe z IKEA. Ma pasy, poduszkę i odejmowane nogi. Możesz wszędzie zabrać i nie zajmuje miejsca w domu.....no chyba że macie go dużo.
Franek jadł w nim zanim skończył 12 m-cy. Potem grzecznie siadał na fotel lub kanapę i nie chciał w nim jeść. Sadzałam go tam tylko jesli musiałam go "pacyfikować", bo mi zwiewał :happy2:. A kiedy mu kupiliśmy stolik i krzesełko to tylko tam właściwie jada i wszystko sam :baffled:.
Aaaa ale jeśli chodzi o to krzesełko z IKEI to Nikodem jest jeszcze trochę za mały - tam dziecko musi już siedzieć.

A teraz ja ma pytanko do mam, których szkraby miały zapchane kanaliki łzowe.
Mojej siostry synek ma niecały miesiąc i bardzo ropieją mu oczka. Podaje jakieś krople i jest ok ale jeśli tylko je odstawi to problem powraca. Lekarz zasugerował zapchane kanaliki i wizytę u okulisty. Gdzie wy chodziłyście do okulisty (może być prywatnie) bo siostra obdzwoniła kilka punktów i wszędzie dzieci od lat 7 :baffled::no:.
Z góry dzięki za info.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry