• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hey

nie odzywałam sie troche, bo mam sprzatanie przed chrzcinami plus dzis szczepionke - którą mały znióśł fatalnie... poczytam i popisze wiecej po niedzieli!!!

kciuki za nikodemka trzymam!! buziaki

Madziara,

my też trzymamy kciuki.

A ja dzisiaj już drugi dzień w pracy byłam :-) narazie to za wiele nie mam do roboty oprócz dostosowania kompa do moich potrzeb (dostałam nowy bedąc na zwolnieniu) no i nowe biureczko zagospodarować muszę, bo przy moim siedzi ktoś inny :wściekła/y: na szczęście w tym samym pokoju :-p trzeba odswieżyć wiedzę na temat systemu i potem już mogę zajmować się jakimiś 'ukochanymi' klientami ;-) i tak do końca marca od pon do czw przez 5h będę sobie pracować :) na pewno łatwiej mi było wyjść do pracy wiedząc, że Igi zostaje z babcią, ale to tylko czasowe rozwiązanie ...
cieszę się, że wróciłam do pracy i o dziwo Igi te dwie noce śpi z jedną pobudką ok 5 na cycusia, a ja potem wstaję o 7:15 i szykuję się powolutku i zdążę go przewinąć i nakarmić i umyć buźkę. no a że mamusia jest to i obiadek zrobi, bo tak by było trudniej :tak::-D musiałabym wcześniej jakoś przygotowywać:confused:

pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciątka

Dziś pogoda idealna na spacer a mnie się nie chce:confused:byłam w biedronie i pocieszam się pyszną białą czekoladą:cool2: a Ignac śpi sobie. Trudno wyjdziemy jak wstanie:-)
Madziara trzymamay kciuki za Nikodema:tak:

Spadam robić ciasto, bedzie romantyczny wieczór dziś w końcu nie codziennie ma się ćwierć wieku ( ups):zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry