AgnesBest
Fanka BB :)
Madziara,
to dobrze, ze macie to juz za sobą.
Natalia,
gratulacje. juz w zasadzie to mozna powiedziec ze jestes rok po slubie ;-)
ja dzisiaj mialam wolne jak co kazdy piatek narazie ale i tak musialam wstac o 7 :-) mlody sie przebudzil ok 4 na drinka i spal dalej, a ja wczoraj ze zmeczenia nawet nie wlaczylam niani a i tak go uslyszalam z sypialni
z reszta dzieli nas jedynie sciana. za chwilę miną 2 tyg jak mam samodzielnego syna 
dzisiaj ssał duży palec od stopy śmiesznie to wyglądało
a teraz słyszę jak sobie pluje, oczywiscie ledwie na oczy widzi ale nie chce usnac, wiec ide sie kolejny raz udac go utulić, moze tym razem... nie wiem czemu czasami tak trudno mu zasnac 
dobrej nocki
to dobrze, ze macie to juz za sobą.
Natalia,
gratulacje. juz w zasadzie to mozna powiedziec ze jestes rok po slubie ;-)
ja dzisiaj mialam wolne jak co kazdy piatek narazie ale i tak musialam wstac o 7 :-) mlody sie przebudzil ok 4 na drinka i spal dalej, a ja wczoraj ze zmeczenia nawet nie wlaczylam niani a i tak go uslyszalam z sypialni
z reszta dzieli nas jedynie sciana. za chwilę miną 2 tyg jak mam samodzielnego syna 
dzisiaj ssał duży palec od stopy śmiesznie to wyglądało
a teraz słyszę jak sobie pluje, oczywiscie ledwie na oczy widzi ale nie chce usnac, wiec ide sie kolejny raz udac go utulić, moze tym razem... nie wiem czemu czasami tak trudno mu zasnac 
dobrej nocki

dzisiaj makaron z sosem z paczki bo jakoś natchnienia nie mam na gotowanie, ale za to planuję zrobić murzynka z przepisu Nigelli bo dzisiaj oglądałam program hihi 

Jak wszystko poschnie to wystawię na Allegro. Zobaczymy czy uda mi się sprzedać.