• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madziara,

to dobrze, ze macie to juz za sobą.

Natalia,

gratulacje. juz w zasadzie to mozna powiedziec ze jestes rok po slubie ;-)

ja dzisiaj mialam wolne jak co kazdy piatek narazie ale i tak musialam wstac o 7 :-) mlody sie przebudzil ok 4 na drinka i spal dalej, a ja wczoraj ze zmeczenia nawet nie wlaczylam niani a i tak go uslyszalam z sypialni :tak: z reszta dzieli nas jedynie sciana. za chwilę miną 2 tyg jak mam samodzielnego syna :tak:
dzisiaj ssał duży palec od stopy śmiesznie to wyglądało :happy2: a teraz słyszę jak sobie pluje, oczywiscie ledwie na oczy widzi ale nie chce usnac, wiec ide sie kolejny raz udac go utulić, moze tym razem... nie wiem czemu czasami tak trudno mu zasnac :baffled:

dobrej nocki

reklama
Madziara to dobrze ze juz jest po wszystkim i że Nikodem był taki grzeczny, na pewno ty też byłaś spokojniejsza, niż gdyby miał płakać.:tak:
Ignaś jak był w szpitalu i miał zakładany wenflon to darł się wniebogłosy, trwalo to strasznie długo a ja czekając na korytarzu marzyłam o tym by wziąć młotek, rozwalić drzwi i przytulić synka ( miał wtedy 2,5 mca).

Agnes możliwe że Igorek odczuwa że Cię w dzień nie ma i potrzebuje więcej Twojej bliskości wieczorkiem.
faktycznie, może tak być ;-) mój mały plujek słodko śpi teraz a ja próbuję dojść do ładu w mieszkaniu :wściekła/y: dzisiaj makaron z sosem z paczki bo jakoś natchnienia nie mam na gotowanie, ale za to planuję zrobić murzynka z przepisu Nigelli bo dzisiaj oglądałam program hihi
niech ten mąż już wraca co mi pomoże uporać się z bałaganem, który wytworzyliśmy :zawstydzona/y:
miłego popołudnia

Super Madziara, że już po zabiegu :-)

Ewelina, my nie płaciliśmy za parking w Drukarni :confused:

Kupiliśmy wreszcie zestaw wypoczynkowy (pierwotnie miał być narożnik, a suma sumarum kupiliśmy sofę o powierzchni spania 150 x 200 cm i 2 fotele). Przywiozą we wtorek lub czwartek.
A dziś szykowałam wózek i fotelik 0-13kg na sprzedaż, pranie tapicerki i takie tam. I tak już używam tylko parasolki. Choć muszę powiedzieć, że trochę żal mi tego wózka, mam do niego jakiś sentyment, bardzo dobrze się go prowadzi, jednak za dużo mi miejsca zajmuje w i tak ciasnym domu, no i do lekkich niestety nie należy :no: Jak wszystko poschnie to wystawię na Allegro. Zobaczymy czy uda mi się sprzedać.

witajcie,

Kasiad, ja wszystko po Piotrusiu sprezentuje mojej siostrze:tak:, tez chciałabym zrobić z tym porządek, bo u mnie miejsce w mieszkaniu ma wagę złota:-D,

przymroziło:baffled:, ale chyba ładnie jest na dworze:-), kto juz był?
bo wybieramy sie na spacerek:tak: i nie mamy rozeznania:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry