• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasiad wiem że jak Ignac zacznie chodzic to będzie jeszcze gorzej ale pocieszam się myslą że bedzie cieplej i więcej czasu bedziemy mogli spędzać na dworze (choć tam też pełno "ciekawych rzeczy") Na razie dopiero zaczął chodzić bokiem przy kanapie,ławie (meble mamy za wysokie) ale nie umie jeszcze usiąśc na pupę i jak się zmęczy to krzyczy, ja go sadzam a on znów wstaje:baffled: na szczęście w pokoju na górze mamy dużo miejsca i materac na podłodze i 4 różne piłki, więc jak chce coś obejrzeć albo poczytać to jakieś 15 min mogę, bo potem się wspina po mnie i dawaj za włosy:-D
Ewelina spacerek - proszę bardzo:-) może byc nawet w przyszłym tygodniu
Renifer multibaby kino :-)też prosze bardzo:tak: za miesiąc?? to może na walentynki;-):-D:-D:-D:cool:??

reklama
EWELINA WSPÓŁCZUJE! my za to jeździliśmy z małym 3,5 h po bydzi wczoraj i o dziwo był grzeczny... w strasznym szoku byłam, tym bardziej ze sam wieczorem zasnął w łóżeczku!!!szok!!!

ja mam dziś dzień na sprzątanie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry