• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewelinko współczuje nieprzespanej nocy.
RENIFERKU to super jak Miki sam zasnął w łóżeczku.
A ja dziś się wyspałam.Domini mnie obudziła przed 11
Śpiochy z nas straszne.Ale to chyba przez tą deszczową pogodę.

reklama
Mój mały od wczoraj nie chce spać. Bunt dosłownie. Na dodatek z jedzeniem też grymasi.
No i jeszcze Ewka mi sie rozłożyła od wczoraj ma wysoką temperaturę. Był lekarz ale na razie kazał zbijać temp. Wygląda to na zapalenie gardła chociaż gardło jest na razie lekko czerwone. Mamy czekać do jutra i zobaczymy co będzie dalej.

Witamy serdecznie i pozdrawiamy z Zalesia:-) My znów na agrowczasach;-) z tym że nocka była masakra, Ignasiowi idą górne dwójki i srasznie marudzi, budzi się w nocy, oczy ma zamknięte , kręci się z boku na bok i płacze:baffled: ale za to w dzień mogę odpocząć bo ma dużo miejsca do raczkowania i gra w piłkę:-) w niedziele wracamy bo o 17 mamy księdza

hej mamuśki,

jakoś tak mniej czasu mam na kompa, z resztą siedzę przy nim w pracy to mam już potem dość :-) do końca miesiąca mam napięty grafik z zajęciami popołudniowymi i tylko w srode mam jakieś wytchnienie :) no i piątek bo do pracy narazie w ten dzien nie chodzę, to i dobrze, bo przynajmniej idziemy z Igim na dluzszy spacer i wogole ;-) nadrabiamy cały tydzień :)

Renifer,
to super,ze chrzciny sie udaly i jestes zadowolona. a z tą dzielnościa co do powrotu do pracy to przesada ;-) ciesze sie ze poszlam na razie na pol etatu mimo iz finansowo srednio sie oplaca, ale moge przygotowac mlodego do nowego rozkladu zajec no i juz wkrotce pojdzie do zlobka ;-) do pracy tez bedzie chodził . oby wszystko pomyslnie wyszlo.

Rowniez witam nowa mamusię Anię,

Soppana,

u nas tez cos chyba powoli idzie na gorne jedynki, bo druga jedynka u dolu sie przebila ale nie do konca i tez mielismy rozne hocki klocki z mlodym przez to :tak: chwilowo sie poprawiło :-D

Babunia nauczyla mlodego kosi kosi i czasami mu sie uda to zrobic i jak na zlosc jeszcze nie widzialam tego, bo jak ma powtorzyc to juz nie chce. coz za leniwe stworzenie z tego synusia ;-)

pozdrawiam w ten deszczowy dzien :happy2:

Witajcie!
Ja już rano byłam z małym u lekarza. Okropnie kaszle i nos zapchany. Na razie jeszcze nie dostaliśmy antybiotyku, czekamy do środy czy się polepszy czy pogorszy.

U nas tez się coś wykluwa, Oli miała dziś w nocy 39 stopni gorączki. Narazie nic innego jej nie dolega, wychodzi ząbek, ale to za duża temperatura jak na ząbkowanie :dry:

reklama
Kasiad z tego co słyszałam to niektóre dzieci bardzo wysoko gorączkują przy ząbkowaniu. Lepiej żeby to tylko to było niż jakieś choróbsko.
I chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że chyba uda się naprawić mój wózek :) Rozmawiałam dzisiaj z panem z z-du ortopedycznego i mam przyjść w czwartek, zobaczy co i jak ale jest szansa, że się uda naprawić. Bardzo bym chciała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry