Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej Kobitki
Waży 12,800 i mierzy 86cm

Jutro w przedszkolu bal karnawałowy i Misiunia się na niego wybiera...
będzie dobrze, zobaczysz. M. się spodoba to przedszkole. No może nie od razu.....
Ja sobie chwalę pobyty w żłobku - jedyne co mnie dołuje to choroby. No ale każdy musi to przejść :-Arabella Dominika zawsze mi ładnie spała od małego.To tak jak moja
Rybcia, co Ty robisz tej córci, że ona tyle śpi? Rano garujecie do 10-11 i na spacerkach albo po południu też drzemie?
Kurczę, skąd się biorą takie dzieci?
Przed czarnymi strojami też nie ma strachu, teraz zresztą już minął jej okres lęku przed obcymi i najczęściej do wszystkich zagaduje po swojemu, jak zauważy zainteresowanie swoją osobą.

I zgadzam się z JJ, mama nie jest w stanie wymyślić tylu różnorodnych zajęć jakie są w przedszkolu, zresztą dziecko powinno się uczyć żyć w grupie, lepiej się wtedy rozwija pod względem społecznym.
Oli jest starsza a waży 10,3 kg. I wcale nie jest szczupła 
bo jak miała gorączkę to też tak długo spała). No i ja też muszę być zdrowa, bo ktoś musi tą imprezę przygotować, a mój Tomek wyjeżdza, więc mogę liczyć tylko na siebie i starsze dzieciaki.
,
, może to dobrze, że ma zastrzyki, mój Piotruś przy zapaleniu oskrzeli był na antybiotykach w syropkach(zinnat),ale zawsze mówią, że zastrzyk lepszy, skuteczniejszy
, w ogóle ostatnio, to przylepa sie zrobił
, chce by go bez przerwy nosić, bawic się z nim, nie mam już chwili dla siebie, chyba że śpi, a wtedy szybko obiad,sprzątanko
Może uda mi się to kiedyś nadrobić.Jutro raczej nie, pojutrze też nie
OK bez narzekania całuje Was mocno dziewczyny pozdrawiam i do kiedyś tam papapapa:-)Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków!!!!
Na szczęście są zamienniki.