• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Najserdeczniejsze życzenia dla OLIWKI,1000 buziaków, samych słonecznych dni, dużo zdrówkai uśmiechu:-);-):tak::-D

Kasiad, przepraszam, że dopiero dzisiaj przesyłam życzenia, ale nie miałam dostępu do netu przez cały weekend:-(

Zdjęcia oglądnęłam - śliczna masz córcie Kasiad.

A mój mały zdrowieje. Jeszcze tylko do środy zastrzyki, które znosi bardzo dzielnie. Nawet nie płacze na widok pielęgniarek tylko się do nich uśmiecha.

witam w ten słoneczny dzień:-)
piękny dzionek dzisiaj a my bylismy tylko chwilke na spacerku, bo Ignaś ma katar i marudzi, chce na ręce a trochę mi cięzko go nieść i pchać wózek:tak:
Kasiad super fotki, ślicznie Oliwka wyglądała w tej sukieneczce:-)
no i trochę spóźnione ale serdecznie życzonka dla małej jubilatki:-)

U nas na roczku planowo ma być z nami 10 osób, ale nie wiadomo, bo podobno sie moi rodzice wybierają do nas na święta, ale to ma być niespodzianka, wieć ja nic nie wiem:happy::rofl2::happy: już się cieszę bo nie widziałam ich od sierpnia
A ostatnio jak byliśmy na 18 to było 40 osób i to w domu:szok:

Jeszcze raz dziękuję Wam dziewczyny za życzenia. Oli dziękuje też za komplementy :-) Sama sobie też się chyba podobała w tej sukience, bo szczególnie często przeglądała się w lustrze :-D Ona zresztą lubi się oglądać w lustrze, prawdziwa kobietka mi rośnie :tak:
Renifer, zobaczysz jak to szybko minie, nawet się nie obejrzysz jak Miki będzie miał roczek. Ten czas tak szybko umyka, za szybko ...
Madziara, cieszę się, że Nikuś zdrowieje, no i super, że tak dzielnie znosi zastrzyki, dzielny z niego facet :szok:
Soppana, zdrówka dla Ignasia :tak:
Zciągnęłam filmiki z roczku:
YouTube - Oli - roczek (1)
YouTube - Oli - roczek (2) - Oglądanie prezentów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry