• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam witam
Trochę nas nie było, ale ostatnio jakby mniej czasu a więcej do zrobienia. na urodziny dostałam nową książke z wzorami na szydelko i już mnie M męczy żeby coś tam robić a on potem to sprzeda:-) dobrze że nie kojarzy że za 2 mce wielkanoc bo już bym musiała jakieś kurki robić:confused: a ja mam lenia ostanio:tak:wróciłam za to do książek, bo dawno nic nie czytałam.
W dodatku Ignaś męczy się z ząbkami, juz jeden się wykluł, ale znów idzie z drugiej strony, tak że bedzie miał po 4 na górzei na dole:-)na razie to mu slina ciurkiem leci:szok:

Rybcia no to zuch dziewczynka z Dominiki:tak: a swoją drogoą to waży tylko o 1 kg mniej niż Ignac:szok: taki z niego kawał chłopa

Agnes buziaki dla Igorka z okazji ukończenia pół roczku:-):tak:

Ewelina coś w tej czerni jest bo nasz Ignaś też nie lubi ludzi ubranych na czarno a tym bardziej w czapeczce bejsbolówce, ale księdza się jakoś nie bał, tylko go bacznie mierzył, bo Ignac generalnie nie boi się nikogo, ale jak ktos mu się nie s1p`odoba to nie pójdzie na ręce :no:a tak to idzie do kazdego:happy2:

soppana to kawał chłopa z Ignasia

A ja dziś mam kolędę
Ciekawe czy Dominika będzie się bać Księdza.

Wszystkiego najlepszego dla Igorka na pół roczku.
Duży już z niego kawaler

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry