Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i duży buziak dla Mikiego na 3 miesiące, poczekaj faktycznie po miesiącu powinno byc lepiej, u nas wszystkie problemy brzuszkowe trwały do 4 m-ca
a na komplety nie patrzylismy:-) ale musze sie zastanowić, bo mi sę marzy taki ogromny zapadający fotel żebym mogła sobie w nim czytac i dziergac
jak mu coś nie pasuje to ciągnie mnie za włosy i szczypie
wszystko chce do reki ( np widelec telefon szkalnka...
) aż się boję co może być później! Mam nadzieję że mu to minie
na razie ratuje mnie chodzik i pat i kot

,
, ja nie mam komu podrzucić Piotrusia i nie mam co liczyć na jakiekolwiek wyjście bez malucha;-)

,Hm, kiedyś tam będzie lepiej... Ale w najbliższym czasie to będzie tylko gorzej. Poczekaj, aż będzie chodził sam na nogach, z tej perspektywy dziecku wydaje się wszystko wokół jeszcze ciekawsze. Ja ciągle biegam za Oliwką, bo wszystko jest ciekawe i wszystko ląduje w jej rączkachA ja nie wiem jak okiełznać mojego małego złośnikajak mu coś nie pasuje to ciągnie mnie za włosy i szczypie
wszystko chce do reki ( np widelec telefon szkalnka...
) aż się boję co może być później! Mam nadzieję że mu to minie
na razie ratuje mnie chodzik i pat i kot
![]()
Jak chodziła tylko trzymając się mebli to zciągała znacznie mniej niż teraz, teraz wszędzie się wciśnie mały szkrab a ja tylko biegam za nią i ratuję co się da