reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Helołek
Ja dzisiaj tylko podglądałam, nie mam weny 8)
Dobija mnie zima, a mam być w weekend do -30, to jakies nieporozumienie....pewnie z Rosji idzie >:(
Fajnie, że byłyście w kinie. Jak otworzyli Multibabykino, to Jula była już za bardzo wyrośnięta na te seanse :laugh: :laugh: :laugh:
Coś czuję, że dzisiaj sobie
mad20b.gif
strzelę ;D ;D ;D

Witam serdecznie nowe forumowiczki!

Ale ciekawe tematy!
Ale zacznę od interesu! ;)Mkk-mam od marca do sprzedania 3cz.deltima fokusa-stan ok,cena atrakcyjna!Więc jak kol.zainteresowana to polecam !miałaś rację-ta zabawka z FP- raczej pszczółka-na pewno nie rybka-a ja dzieckutakie kity wstawiałam :Pmoja mała goni Jagódkę-dziś na szczepieniu całe 7300!
Ja butelkowa mama od 2 mca i to dla mnie życiowa porażka-pisałam juz kiedyś !Z zazdrościa patrzę na kol.które wyjmują cyca -i to takie łatwe!
dużo zdrówka i radości dla naszych małych jubilatów!
pozdrawiam wszystkich!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś ;D a ja myślałam, że starsza :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ? ;) ja jestem z 1978 :)

Hej!

Gonia ja tez miałam wypożyczona dojarke medeli; fajna sprawa oglądasz tv, czytasz gazetke a motorek chodzi i mleczko leci... ;D. No ale to są sprzety przystosowane dla szpitali i bardzo drogie. Jesli zamierzasz poczynic zakup to polecam Avent bo medela raczej sie nie rózni a jest droższa.
Co do "namówienia" dzidziuśka na samego cycola to expertem nie jestem ale podobno dobre rezultaty daje, jak poswięcisz sobie  dzien, dwa i przeleżysz w łożku z małym i będziesz go przystawiała non stop, chocby co pół godziny. Ja tak zrobiłam jak Franek płakał bo chciał więcej mleka a bidonki były pustawe (miał 6 tyg.), z tą różnicą, że my od początku na samym cycku.
Życze sukcesów i cierpliwości   :)

Właśnie co do interesów, Mk ten kwiecień to dla mnie ciut za wcześnie, bo jeśli pogoda nie dopisze, to bym jeszcze gondolka pojeździła, zawsze w dupke cieplej. Ale sie dobrze składa bo widze, że irin ma zamiar pozbyć się wózia prędzej  ;D

Irin ja na ten basenik chciałam iść w piątek ale te mrozy.... więc trzeba przełożyć  :P Jak troche odtaje to sie wybierzemy - jeśli bedą inni chętni to superowo, będzie wesoła gromadka.

GeHa takiej to dobrze  :( ja to sobie tylko pomarzyć o piwku mogę, najwyżej ze 3-4 siorbole od męza  :P

a ja sobie strzeliłam wczoraj piwko ;D
a przedwczoraj winko ;D

dobra już więcej nie pisze, bo sobie pomyślicie co ze mnie za matka :P

JJ
Jak karmiłam to nie piłam nawet "siorbala", taka nawiedzona byłam ;) i to trwało 13 miechów. Za to teraz sobie z nawiązką odbijam ;D ;D ;D...ooopijam raczej ;D

Melanie pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie  ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś  ;D a ja myślałam, że starsza  :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ?  ;) ja jestem z 1978  :)

pewnie jestem najmlodsza w tym towarzystwie:) mam 21 latek...propaguje mlode maciezynstwo:P
meza do kina zaciagniesz?? bo nie wiem czy o tym pisalas, ale jak moj bedzie akurat w domku to tez sie razem wybierzemy

Do kina może też się przyturlam. Męża to chyba siłą na taki film bym nie zaciągnęla. Więc teraz grzecznie żonę do kina zawiezie i odbierze. Wkurza mnie zakaz prowadzenia :(

reklama
natalya pisze:
Melanie pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no to sie spotkamy
mój mąz mówi, że też pójdzie ;D

natalya
Mi było również miło i muszę Tobie powiedzieć, że młoda jesteś ;D a ja myślałam, że starsza :D
chyba jesteś młodsza ode mnie heee ? ;) ja jestem z 1978 :)

pewnie jestem najmlodsza w tym towarzystwie:) mam 21 latek...propaguje mlode maciezynstwo:P
meza do kina zaciagniesz?? bo nie wiem czy o tym pisalas, ale jak moj bedzie akurat w domku to tez sie razem wybierzemy

no to będzie rodzinnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry