Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JJ pisze:Wronka pani doktorówa powiedziała, że ten węzełek to odczynowy, czyli od infekcji. Te liszaje na buźce miały już lekki stan zapalny i może być od tego. Zapisała maść i kazała obserwować. Dziś macałam i wydawał mi sie mniejszy.
mkkafe pisze:Rowerek ma pulsometr, jednak dawno go nie wlaczalam, uzywalam go tylko w ciazy dla kontroli...Jutro to przetestuje.
Z szybkoscia - nie wyobrazaj sobie ze daje czadu. Jezdze po prostu szybciej niz w ciazy, 25-30 km/h. Jednak dla mnie im szybciej tym lepiej bo sie zaraz mala zbudzi...Chodzi o spalenie kalorii
wronka pisze:Aha Mel...sliczne zdjęcie w podpisie ...bosko wygladacie...a Ty masz jakiś taki promienno-sympatyczno-dumny uśmiech... :laugh:
asioczek pisze:Ja się przyznaję, że po kilka łyków mężowi browarka spijam. Od czasu do czasu czerwonego winka też łyknę. Ale już nie mogę się doczekać, gdy najem się sera pleśniowegoo i popiję masą białego wina ... Ale się rozmarzyłam.