Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziara już zapisuję, sobota 11.30 pl wolności, jak nic niespodziewanego nie wyniknie to ja się zgłaszamU mnie w mieszkaniu 18,5 stopni to jest non stop. My wszyscy jakoś nie przyzwyczajeni do cieplejszych temperatur i mały tez nie za bardzo lubi jak jest cieplej.
A propo wiosny to tak planuję, że jak będzie ładna pogoda to się w sobotę do parku wybiorę. Myślałam o tym na Placu Wolności, tak około 11:30. Może ktoś się dołączy?
.
Wytrzymała do pół roku a potem był na mieszance bezmlecznej i pierwsze jedzonko wprowadzała bardzo ostrożnie, teraz to są specjalne słoiki jednoskładnikowe ale 7 lat temu...
bo jest tam bardzo dużo alergików, dzieci nie mają stycznosci z drobnoustrojami i często chorują. Byłam w Italii i wiem że to prawda, tam latem dzieci myją 2 razy dziennie i co chwilkę zmieniają ubranka:-)Daj Mikiemu troche czasu na te zmiany, jego organizm też musi sobie z tym poradzić, nie możesz eliminować pokarmów codziennie, odczekaj trochęarabella jeszcze raz dzieki
jj wszystko sie zgadza, ale ja od 3 dni jem ryz, wieprzowine, pieczywo i jabłka i dzis mały od nowa wysypany.... od dzis sam ryz i woda, ale boje sie o moje mleko...
sorki 2 razy sie wysłałoDaj Mikiemu troche czasu na te zmiany, jego organizm też musi sobie z tym poradzić, nie możesz eliminować pokarmów codziennie, odczekaj trochę![]()
Nie koniecznieMusisz odstawić to co zjadłaś w ciągu ostatnich 24 h i co ci najbardziej podpada
Reakcja na alergen wcale nie musi się pojawić w ciągu doby, może pojawić się nawet w ciągu paru dni. Natomiast po usunięciu alergenu z organizmu zmiany mają prawo się jeszcze utrzymywać przez 3 tygodnie. Także Renifer nie nastawiaj się na to, że w ciągu paru dni odkryjesz na co mały jest uczulony. Sama przez to przeszłam. Oli jest uczulona ma białko krowie. Krostki zeszły Oliwce po prawie 3 tygodniach po odstawieniu przeze mnie wszelkich potraw z białkiem krowim (a więc mleka, serów, twarogów, ale też pasztetów i niektórych wędlin, do których białko krowie jest dodawane jako stabilizator).