• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jeszcze nie wiem, narazie jestem chora.
Trochę się boję, że mała będzie zakłucać cały seans, no ale mnie podkusiłyście swoim zadowoleniem :sorry:

sory za głupie pytania, ale moge cukier?? bo ryz z cukrem jeszcze jest zjadliwy...

i jak jest z wychodzeniem na spacer?? chyba nie powinnam, co? bo mały moze sie przegrzac w kurtawce i jeszcze bardziej go wywali (choc chyba bardziej sie nie da)

Renifer a dlaczego możesz jeść tylko ryz. Wydaje mi się, ze ziemniaki i gotowana marchewka tez byś mogla. To nie sa uczulające warzywa.
A na spacer chyba możesz wyjść. Przeciez będziesz z nim na powietrzu wiec dlaczego miałby sie zagrzać?

Renifer cukier raczej tak, nie słyszałam by miał jakiś negatywny wpływ, aczkolwiek ja nie używam i żyje:-), spróbuj dołożyć jabłka, z ryzem smakują wysmienicie a gotowane mają dobry wpływ na pokarm, ja często jadłam zapiekany ryż z jabłkami i cynamonem (ale z tym to uważaj) życzę wytrwałości.
Moja bratowa zrezygnowała z karmienia piersią bo nie mogła jeść pizzy ani schabowych ( mała miała kolki ) no i chciała się w nocy wyspać ( wstawał brat do karmienia ):szok:

Reniferku, nie poddawaj sie i karm piersią, to najlepsze, co mozesz dac Mikiemu przy alergii:tak:,
tak jak radzą dziewczyny spróbuj kurczaka, mam koleznkę, która też walczyła z alergią i przez całe karmienie jadła ryz i kurczaka, no i karmiła ok 10 m-cy,
trzymam za ciebie kciuki i zyczę zdrówka Mikiemu:tak:

a do kina raczej sie nie wybiorę, chociaż narobiłyscie apetytu, ale mój Piotrus to straszny tchórz, boi sie głosnych dźwięków, niektórych reklam no i cały czas wisi mi na szyi:-(:-(:-(,
juz predzej na zakupy:-D, wtedy nie marudzi:-)

Renifer - u mnie przy bardzo restrykyjnej diecie mogłam spokojnie zjeść rosół ugotowany na indyku i na marchewce, jedynie z solą bez przypraw, na śniadania i kolacje pieczywo ryżowe z indykiem upieczonym w folii (bez przypraw) do tego sama robiłam mus z jabłek ekologicznych.
Ziemniaki w pierwszej fazie też musiałam odstawić bo niby tez uczulają.
Po karmieniu myślałam że nie spojrze nigdy wiecej na indyka. Masło i margaryna odstawione musiało być.
Mieso indyka jest mniej uczulajace niz kurczaka - czesto alergia na bialko kurze wystepuje.

HEY

asioczku a co to był za chleb ryżowy? bo ja siez czymś takim nie spotkałam? chodzi o wafle??

u nas bez zmian... w sumie to dobrze, bo zawsze mogło byc gorzej... mikula i tak mnie milo zaskoczył bo przez ostatni tydzien wszystko go swędziało i non stop go ryczacego na rekach nosilam... a dzis spedził troche czasu i w lezaczku i na mace edukacyjnej... bardzo sie ciesze... pomaga nam chyba (bynajmniej na swedzenie) physiogel... tak po cichu Wam powiem ze wydaje mi sie iz z małego troche zeszło... a juz na pewno nie było juz czerwonych placów... ale sie jeszcze nie ciesze...:eek::eek::sorry:
a na ryz tez nie spojrze nigdy, choc przyznam ze z cukrem smakuje sto razy lepiej niz bez!

zdrówenka wszystkim zycze i baaaaaaaaaardzo dziekujemy za rady!!! :tak:

reklama
mikula 4 m-ce:

4ee073f89e4e8ee7.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry