• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hey

to znów ja ze swoimi problemami... zgodnie z zaleceniem dermatolog zjadłam dzis wieprzowinke, chleb i jabłko i 2 jogurty sojowe i maly jest juz cały w krostach.... :-(:-(:-(:-(:-(łącznie z głową...

zadzwonilismy do naszego pediatry i kazał mi jesc ryz z herbata rumiankową przez 4 dni i mu zaufac... wiem ze to jest dobry pediatra, wykłada na akademii medycznej ... i naprawde duzo moich znajomych jeździ do niego niego z dzieciakami i nikt nie narzekał...

i mam zonka, bo nie wiem co robic...

chyba skupie sie na tym ryzu.... :baffled::baffled::baffled: niedobrze mi sie robi jak na niego patrze a i przez tydzień schudłam 3 kg :eek::eek::eek::-(:-(

cieżkie jest życie matki karmicielki :eek::eek::baffled::baffled::-(:-(koge sie poddac i przejsc na nutramigen ale po pierwsze miki jak widzi butle to ryczy a po drugie tez chce wiedziec co go uczula...

reklama
Renifer, Oliwka akurat nie jest uczulona na soję, ale spory odsetek dzieci z nietolerancją białka krowiego, nie toleruje również soi. Poza tym dziwię się tej wieprzowinie, to jest najbardziej alergizujące ze wszystkich mięs.

Renifer czy byliscie u alergologa/dermatologa dzieciecego?

Zestaw ktory zjadlas u nas przy podejrzeniu skazy byl wykluczony: soja - bardzo czesto uczula i wywoluje reakce alergiczne u malych dzieci. Z mies o niskiej uczulalnosci polecam indyka i krolika.

To mleko sojowe to pewnie przeze mnie :zawstydzona/y: sorry Renifer, powinnam Ci napisać wcześniej, że soja też często uczula, zapomniałam o tym, bo przy Oliwce mogłam pić mleko sojowe do woli. Choć każdy w sumie musi sam spróbować, żeby się dowiedzieć, czy akurat jego dziecko jest na nią uczulone.

SPOKO, nic sie nie stalo... i tak wdzieczna jestem za pomoc ;) niestety bede sie zajadac ryzem... a potem jak małemu cos zacznie schodzic to bedziemy wprowadzac jedna potrawe tygodniowo...

ASIOCZEK my bylismy u normalnego, do dieciecego mozemy sie dostac dopiero w środe za tydzień... nie wiedziałam ze tyle ludzi ma problemy ze skórą! :eek::eek:

O kurcze! To ja za Oliwkę musiałabym płacić za bilet :crazy::no:
Trochę bez sensu ta granica wieku 1 rok, bo Oliwkę co najwyżej zainteresują reklamy :laugh2:

kasiad ja nic nie płaciłam za Dominikę
Więc Ty za Oliwkę też nie będziesz płacić
A patrząc na wiek moja Dominika jest starsza od Oliwki

arabella ja zobaczę jakie będę miała plany na następny tydzień.
Kto wie może pójdę z Tobą na ten film

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry