RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
to znów ja ze swoimi problemami... zgodnie z zaleceniem dermatolog zjadłam dzis wieprzowinke, chleb i jabłko i 2 jogurty sojowe i maly jest juz cały w krostach.... :-
-
-
-
-(łącznie z głową...
zadzwonilismy do naszego pediatry i kazał mi jesc ryz z herbata rumiankową przez 4 dni i mu zaufac... wiem ze to jest dobry pediatra, wykłada na akademii medycznej ... i naprawde duzo moich znajomych jeździ do niego niego z dzieciakami i nikt nie narzekał...
i mam zonka, bo nie wiem co robic...
chyba skupie sie na tym ryzu....

niedobrze mi sie robi jak na niego patrze a i przez tydzień schudłam 3 kg 

:-
-(
cieżkie jest życie matki karmicielki

-(koge sie poddac i przejsc na nutramigen ale po pierwsze miki jak widzi butle to ryczy a po drugie tez chce wiedziec co go uczula...
to znów ja ze swoimi problemami... zgodnie z zaleceniem dermatolog zjadłam dzis wieprzowinke, chleb i jabłko i 2 jogurty sojowe i maly jest juz cały w krostach.... :-
zadzwonilismy do naszego pediatry i kazał mi jesc ryz z herbata rumiankową przez 4 dni i mu zaufac... wiem ze to jest dobry pediatra, wykłada na akademii medycznej ... i naprawde duzo moich znajomych jeździ do niego niego z dzieciakami i nikt nie narzekał...
i mam zonka, bo nie wiem co robic...
chyba skupie sie na tym ryzu....

niedobrze mi sie robi jak na niego patrze a i przez tydzień schudłam 3 kg 

:-cieżkie jest życie matki karmicielki

sorry Renifer, powinnam Ci napisać wcześniej, że soja też często uczula, zapomniałam o tym, bo przy Oliwce mogłam pić mleko sojowe do woli. Choć każdy w sumie musi sam spróbować, żeby się dowiedzieć, czy akurat jego dziecko jest na nią uczulone.