Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jakieś grypopodobne dziadostwo mnie dopadło kilka dni temu, najpierw zaraziłam Tomka, a teraz Oliwkę. Wczoraj dostała gorączki 39,7. Pojechaliśmy do szpitala i pediatra stwierdziła wirusową chorobę. Chciała zapisać Eurespal, ale powiedziałam jej, że Oli wymiotuje po gorzkich lekach, to mi zapisała do rozkruszania talbetki Groprinosin. No i w domu mnie szlag trafił, bo też gorzkie. Oczywiście wszystko zarzygane
No i Oliwka została bez leków, tylko witaminki i wapno. Ciekawe jak będzie wyglądało jej leczenie, jak naprawdę poważnie zachoruje, bo każdy gorzki lek jest zwracany 

nic zupełnie nic się nie polepsza!!!!!Jedyna metoda to wykluczenie produktów, które uczulają u mnie to działa
Nie podajemy malutkiej żadnej czekolady,cytrusów i soków z marchewką bo niestety też za dużo nie może pić bo zaraz policzki czerwone:-(Często nawilżam jej twarz i naprawdę zaczerwienienia giną
Pozdrawiam i życze dużo zdrówka dla Waszych maluszków:-)
ma to chyba po mnie bo ja też rzadko mam wysoką temperaturę, wiem że to źle, bo łatwo przeoczyć jakąs infekcje.