• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry,

ja tak przelotem chciałam się pochwalić, że po raz kolejny znalazłam śliczny ząbek u synusia. Na chwilę obecną jest on posiadaczem 4 ząbków :-)

idę się zdrzemnąć, bo cięzki dzień w pracy :-(i zapowiada się ze beda gorsze :baffled:

reklama
Agnes gratulujemy slicznych zabków, u nas jest akurat 2x tyle:-D,

Renifer zazdroszczę ci wyjazdu:tak:, jak tylko wspomniałam męzowi, że zostaniemy u mamy, to on zajęczał, że ma sam zostać:no:, tylko że my z Piotrusiem czekamy na niego całe dnie, bo pracuje po 12h:baffled:

Witam Panie Bydgoszczanki. Mam pytanie odnośnie ginekologa, p. Adamczaka (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska). Czy ktoś wie w jakich godzinach przyjmuje? I czy przez przypadek nie ma do niego 2 tygodniowych kolejek?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrowionka

Barefood, ja również nie znam tego ginekolga, także nie pomogę :no:

Agnes, gratulacje dla synusia z powodu wybicia czwartego ząbka :tak: Oli jest starsza pół roku, a też dopiero wyszedł jej czwarty ząbek, no ale ona dopiero zaczęła ząbkować jak skończyła 9 miesięcy :blink:

Agnes, gratulacje dla synusia z powodu wybicia czwartego ząbka :tak: Oli jest starsza pół roku, a też dopiero wyszedł jej czwarty ząbek, no ale ona dopiero zaczęła ząbkować jak skończyła 9 miesięcy :blink:

no to mogą wspólnie chrupać :happy2:

jak u was dziewczyny ze smoczkami jest ? dajecie jeszcze je, o ile zaczełyscie ? bo ja zastanawiam sie kiedy wybrac ten moment ... zeby powiedziec 'smoczku papa'

Oli smoczka nie używa, starsi natomiast żegnali się ze smoczkiem koło roku.
Czytałam jednak, że przygodę ze smoczkiem najzdrowiej zakończyć ok pół roku.

reklama
Witam Panie Bydgoszczanki. Mam pytanie odnośnie ginekologa, p. Adamczaka (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska). Czy ktoś wie w jakich godzinach przyjmuje? I czy przez przypadek nie ma do niego 2 tygodniowych kolejek?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrowionka
Ja tez nie znam tego ginekologa.
Smoka to najlepiej jak dzidzia pol roku ma a potem to nie wiem. Nasz to kciuka zasysa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry