• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Soppana umówimy sie jakoś jak pogoda sie poprawi.

Kasia zdrówka dla małej.

U nas tez co chwile ktoś psika - boje sie żeby znowu jakieś choróbsko sie nie przyplątało. Szczególnie teraz zależy mi na zdrowiu rodzinki bo 12 marca Monika ma mieć usuwane migdałki i musi byc zdrowa. Nie chciałabym zeby trzeba to było przesuwać.

reklama
dzień dobry,

chyba Emma ominęła Bydgoszcz i okolice, co? ulga :tak:
zza okna tak się wydaje pięknie, to słoneczko, no i już marzec mamy ... jeszcze 19 dni do astronomicznej wiosny :tak::-)

my nadal siedzimy w domu, ide zaraz zrobic malemu paste jajeczna, bo na stronie pampersa znalazlam kilka fajnych przepisow :)

pozdrawiamy niedzielnie

hey

my bylismy dzis z mezem i z małym na zakupach w oszołomie... powiem szczerze ze mikus ostatnio jest taki cudowny i grzeczny (odpukac), ze mam juz ogromną chrapkę na kolejną ciąze... najlepiej od razu bliźniaczą...
jaka ja głupia byłam ze wczesniej dzieci nie rodziłam!!!!
niestety po tych dietach mam tak wyjałowiony organizm, ze raczej ciąza odpada... powinnam dojśc do siebie a przede wszystkim zrobic badania i zobaczyc, jak to wszystko wygląda... no i ciezko chyba byc w ciązy i nosic na rekach ciągle rosnące i tyjace 8,5 kg... :sorry2::sorry2:

ewelina nie jestes moim przeciwienstwiem... ja chciałam by emma przyszła by juz to miec za sobą... zreszta wole jak wieje w dzień, bo w nocy nie mozna zasnąć jak jest za duzy wiatr... a burzy to po prostu nienawidze!!! nie wiem gdzie mam sie schowac!

Renifer,

no no, ale się rozochociłaś na drugie bobo :-) no ale masz zupełną rację, twoj organizm zdecydowanei potrzebuje regeneracji po tych przejsciach ...
ja natomiast wcale o kolejnej ciazy nie mysle bo teraz walcze z tymi kilkoma cm w pasie ... :tak::angry:

a mały dzisiaj doczołgał się do szuflady i próbował ją otworzyć ;-) mały diabełek :happy2:

witam sie i spadam

mam duzo pracy dzis w domu, bo wczoraj nam gosciu robił wentylacje i nie posprzątał po sobie... a ze chce meza niedługo opuscic na pare dni i udac sie do rodziców to musze ruchy zagescic!

miłego dnia!!

witajcie,

na szczęście huragan nas ominął:-D, ale i tak nie spałam, bo cały czas czekałam, kiedy zacznie wiać:no:, a Piotrus ze mna, bo chyba wyczuł mamy poddenerwowanie i tez nie mógł spać:szok:,

Soppana my tez trzymamy kciuki,

reklama
my tez !:-)

u mnie wystarczy, ze w pt nie ma mnie w pracy i takie nowinki zawsze... 3 osoby zmieniaja prace, z czego 2 byly od samego poczatku istnienia dzialu :) szkoda, ze to nie oznacza, ze inni zostana bardziej docenieni :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry