• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no niestety Agnes, świnka zostanie poćwiartowana na boczki i kiełbaski:-D a impreza wcale nie będzie duża, tylko że zaraz święta i stąd ten świniak:tak: w dodatku musi się odbyć w kuchni, bo salon mamy na górze a będzie chłopak który na schody nie wyjdzie ( no chyba że tak jak Ignac;-)) ale co tam kuchnia też duża:-)
W sumie będzie z nami 15 osób - czyli prawie tyle co u nas na weselu:szok:
no i odbędzie się 3 dni wcześniej (15.03)

Renifer pościel antyalergiczna to każda która mozna prać w 90 stopniach w Jysk kołdra kosztuje 125 zł, sama taką kupiłam ale niestety nie zauważyłam że mozna je prać w pralkach o ładowności 7kg a nasza ma tylko 5kg, więc na razie intensywnie wietrzę:angry:

Ja już od dawna ubieram małemu kurteczkę, jest wygodniej założyć i zdjąć:tak: Madziara jakbyś chciałą to mam taką dla Nikodema (6-12 mcy) jest trochę lżejsza akurat na plusowe temperatury:tak:

ja kupiłam pościel firmy Hoie z wkładem supersoft, oczywiscie pranko w 90 stopniach... jedna posciel o wym 155X200 kosztowała 250 zł a my niestety potrzebujemy dwie, bo juz nam sie skończyły czasy tulenia pod jedną... poduszki z tej samej serii to koszt 115 zł za sztuke...
przyznaje sie uczciwie ze nie latałam po róznych marketach, bo z mikim średnio moge sobie na to pozwolic; alergolog poleciła mi jysk i tam kupiłam...

wow.. soppana, to rzeczywiscie roczek za pasem...:tak::tak:

[FONT=Century Gothic
[B]soppana[/B] wow! kiedy ten roczek??? u nas za 1,5 m-ca pół roczku i sie strasznie ciesze,... ogólnie to i tak juz mam dobrze z małym, zaczyna prawie normalnie jezdzic w foteliku... tzn na piec wyjazdów przepłakuje tylko trzy...:sorry2: a było duuuzo gorzej... i taki bardziej pogodny sie stał... oj, leci ten czas!!!

[/FONT]

A ja zdecydowanie wolę takie noworodaski i potem najdalej do 6 miesiąca. Nie trzeba wymyślać im rozrywek, gotować itd. Są jak laleczki do zabawy:-p
My po 5 dniach w Juraszu. Nigdy więcej!!! CHyba, że na jedną dobę na porodówkę;-)

Ale weekend się u mnie zapowiada mówie Wam nie ma co:wściekła/y:Pati się przeziembiła i nie wiem kiedy, gdzie i wogóle po co:no:Obudziła się dziś bidula o 7 i już jej w nosku charczało a popołudniu glutki poleciały:no:podałam jej lekarstwa no i oby szybko przeszło to chorubsko bo u mnie to już norma jak zbliżają się święta wielkanocne to zawsze ktoś choruje:(A już tak się cieszyłam, że malutkiej katar nie odwiedza a tu prosze:baffled:
attachment.php

witam sie, nic mi sie nie chce...

u nas ok. czekamy na huragan... mały zaczał naprawde dobrze wyglądac, tzn 1/3 mu zeszła prawie całkowicie.. .coraz czesciej zaczyna mi sie marzyc ze ta wysypka to jednorazowy wybryk spowodowany nadmierną ilością mleka, miodu i cytryny... oczywiscie od tych rzeczy stronię i ufam, ze to tylko one, nic wiecej, spowodowały tą wysypke u mikusia... ponadto bąbel zrobił w końcu normalną kupe, pierwszą nie-wodnistą od miesiąca... takze ja juz mam wiosne w sercu (odpukac)

kasia zdróweńka dla natalki!!
arabella dobrze ze juz jestes po przezyciach szpitalnych... i jeszcze raz wielkie dzieki za tą alegolog... babka starej daty, ale z ogromną wiedza...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry