Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a impreza wcale nie będzie duża, tylko że zaraz święta i stąd ten świniak
w dodatku musi się odbyć w kuchni, bo salon mamy na górze a będzie chłopak który na schody nie wyjdzie ( no chyba że tak jak Ignac;-)) ale co tam kuchnia też duża:-)

Madziara jakbyś chciałą to mam taką dla Nikodema (6-12 mcy) jest trochę lżejsza akurat na plusowe temperatury

[FONT=Century Gothic
[B]soppana[/B] wow! kiedy ten roczek??? u nas za 1,5 m-ca pół roczku i sie strasznie ciesze,... ogólnie to i tak juz mam dobrze z małym, zaczyna prawie normalnie jezdzic w foteliku... tzn na piec wyjazdów przepłakuje tylko trzy...a było duuuzo gorzej... i taki bardziej pogodny sie stał... oj, leci ten czas!!!
[/FONT]

Pati się przeziembiła i nie wiem kiedy, gdzie i wogóle po co
Obudziła się dziś bidula o 7 i już jej w nosku charczało a popołudniu glutki poleciały
podałam jej lekarstwa no i oby szybko przeszło to chorubsko bo u mnie to już norma jak zbliżają się święta wielkanocne to zawsze ktoś choruje
no niestety pogoda nie dopisuje,podobno ma być tak do poniedziałkuSoppana chętnieZreszta i tak myślałam o spotkaniu
Zadzwonię jutro to może sie uda nam umówić - jeśli pogoda dopisze.

, strasznie sie boję wiatru
, ostatnio myslałam, że nam okna wepchnie do srodka
, a dzis powtórka i to jeszcze w lepszym wydaniu