Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Boje sie takie czasy..strach...
Boże jaka moja mama była przerażona, nigdy nie widziałam jej takiej spanikowanej, zaczęła biegać koło sklepu. Okazało się, że jej koleżanka wzięła wózek i schowała się z boku sklepu. Z tego co pamiętam mamuśka długo była na nią wkurzona, ale i było to dla niej nauczką, bo nigdy więcej wózka nie zostawiła.

dobrze że draniowi się nie udało aż strach pomyśleć co by było jakby mu się udało
Ja często z niunią wychodzę na zakupy. Ba nawet codziennie i teraz się przestraszyłam z lekka bo ja zostawiam ją nieraz przed sklepem
ale jak mam do niego wejść skoro sklep dziecięcy ma kilometrowe schody do nieba i jak mam tam wgramolić wózek
a potrzebuje z niego pieluchy bo mają najtańsze to poprostu katastrofa! A mało tego jak widzą że ładuje się z wózkiem to jeszcze mają miny takie , że szok obraza majestatu!!!Miejsce im w sklepie zajmuje
i weź się człowieku nie irytuj!Pozdrawiam