Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze żałuje bo dopiero za 2 msc bede w Byd ale mam nadzieję że wtedy bedzie ktos chętny na wypad...Hm bedzie juz pewnie ciepło więc może cos na powietrzu oprócz kina:-)

także jakby która potrzebowała do samochodu to chętnie moją oddam
:-)
pani po 50-tce ale łaziła za młodym po podłodze:-) pierwsze 5 min to było badanie terenu i ludzi ale potem to właściwie mogłabym sobie wyjść. Jestem też zadowolona z tego że Ignaś będzie miał cały pusty pokój do dyspozycji a córka przywiezie łózeczko po swoim synku, zabawki też są i wczoraj pani robiła ze mną przegląd pod kątem małych częsci. W zasadzie nie robiła żadnych problemów, w każdej sytuacji sama szukała rozwiązania.Trochę mnie martwi dojazd do niej , w sumie to niedaleko, piechotą jakieś 15 min ale pod górkę (kujawska) a autobusem 1 przystanek, ale mysle że damy radę, bo przecież będziemy go wozić na zmianę.