• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziekujemy za powitanie:-). Mielismy dzis kolejny leniwy dzien. Wstalismy o 12.30 i sie snulismy po chacie. Spacer byl dopiero o 17.30:-D czyli juz ciemno bylo. Obiad u tesciowej. A i jeszcze u sasiada odwiedzilismy- ma 6 tyg (i 6 kg wazy!). Jutro szczepienie- druga dawka. Po pierwszej mu nic nie bylo. Dobrze ze to tylko jedno ukłucie (6w1) wiecej bym nie zniosla ( plakac mi sie chce jak go tak kłuja). Dobranoc dla tych co juz spac ida.

reklama
Fajnie że sie umawiacie do kina chętnie tez bym sie wybrała ale we wtorek to nie wiem idziemy na szczepionke(jak kaszel całkiem przejdzie)...:sorry2:.a potem jade do mamy na 2 msc mam nadzieje że mimo to bedzie jakas okazja żeby sie spotkać bo widze że wy chyba sie tak na żywo już widziałyście co?:-)

natalia ja jeszcze nikogo na żywo nie widziałam, dopiero teraz w środe...

a Ciebie bardzo chcialabym spotkac, pogadac przy dłuuuuugiej kawie... i chetnie poczekam te 2 miesiace... :tak:

jutro dzwonie do alergolog i umawiamy małego na testy IGe specyficzne, nie wiem czy cos wyjdzie czy nie ale lekarz kazał... a w czwartek w końcu doczekamy sie tego alergologa arabelli...

Acha to spotykacie sie w srode tak?Bo ja myslałam że we wtorek...więc chyba dam radę:tak:

Tylko jakbyście mogły napisać jak to wyglada?Można przyjśc z dzieckiem tak?Bo ja sie obawiam że mój synuś nie bedzie za długo spokojnie siedział:zawstydzona/y:

Natalia, ja znam osobiście Arabellę i Rybcię, spotkałyśmy się już nie raz :-)
A w środę na 12 jest seans filmowy dla mam z małymi dziećmi. Dla każdej mamy są 2 krzesła do dyspozycji. Jest miejsce do przewijania, są dostępne pieluszki i chusteczki. Można spokojnie karmić dziecko piersią (i nie tylko). Tyle wiem z opowiadań, bo ja jeszcze nie byłam.
Ja też jestem pełna obaw, nie wiem, czy nie będę Oliwki goniła przez cały film po sali :baffled:
No to jak, wybierasz się w środę ze mną i Renifer do kina :confused:
Choć tak na 100% potwierdzę we wtorek dopiero, cały czas męczy mnie katar, nie zarażam, to pozostałość po chorobie, ale już mam go dość.

A Ty Renifer jak narazie potwierdzasz swoją obecość w kinie :confused:
Djanya, ja też często wychodzę późnym popołudniem na spacery :tak:

Kasiu a mogłabys mi jeszcze napisać ile taka przyjemność kosztuje;-)sorki za tyle pytań:zawstydzona/y:Dzisiaj sie napewno odezwe co ze mną....jeszcze lece na prawo jazdy i odebrać Piotrka od teściowej więc wieczorem dam znać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry