• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Och szkoda Arabella jak nie będziesz mogła sie z nami wybrać
Ale kombinuj Kochaniutka
Bo mi się też podobało.
A ja jeszcze proponuje przed kinem jakąś malutką herbatkę u mnie.
Bo do kina ode mnie to rzut beretem

CZESC, nie wywiało was dzisiaj:szok:,
ja mam noc do bani, bo przez ten wiatr nie spałam, a Piotrus razem ze mna:wściekła/y::no:

Soppana, dzieki za pocieszenie, tez mam taka nadzieje, ze to jednorazowy wyskok,ale mleko i tak odstawiłam, poza szorstkimi policzkami nic wiecej sie nie pojawiło:tak:,

gratuluje pracy i ci troszk e zazdroszcze:tak:

Reniferku, ale nowinka:-D

Kasiad ja mam skąd brać mleko ale i tak go chyba nie będe dawać bo jest strasznie tłuste, a to ze sklepu jest jedynie pastweryzowane lub homogenizowane, nie będe dawać tego UHT. Nasi znajomi oddają do mleczrni do rypina, a z kolei rodzice innych znajomych mają ogromną gospodarę i oni oddają do mlekovity, więc to mleko moge polecić, choćby ze względu na to że mają super jakość przewozu, bo np jogobella jak bierze mleko to zdarza się że cysterny są brudne:baffled:, fuj!
Córeczka tych znajomych ma niecałe 2 latka i pije 2% mlekowita,ale w tych plastikowych butelkach, tylko trzeba pilnować daty ważności, bo czasem się zdaża że się psuje, ale to już wina sklepów

Wczoraj porzeżyłam szok, bo Ignaś wdrapał się z moją asekuracją na samą górę po schodach (mamy mieszkanie 2 poziomowe ) i to z jaką szybkością:szok::szok: dzis montujemy bramki:szok:
aha docelowo przeprowadzamy się do fordonu;-)bo tam będziemy obydwoje mieć bliżej do pracy:tak:ale to dopiero pewnie bliżej lata
Życzę miłego weekendu bo wyjeżdzamy na wieś:-)

Soppana a wy wynajmujecie obecne mieszkanko? Troche szkoda, że az do Fordonu się przeniesiecie - juz się nie będziemy mijać po drodze :(
Mnie dzisiaj znowu głowa boli. Cos ostatnio soboty sa dla mnie niezbyt dobre.

Hej dziewczyny- chciałabym sie do Was przyłączyc. Oczywiscie jestem z Bydgoszczy:-). Forum bb sledze juz do daaaawna ale jakos nic nie pisalam. Dzis znalazlam ten watek regionalny i stwierdzilam, ze tu moge popisac oczywiscie jesli mnie przyjmiecie. Postaram sie przeczytac Wszystkie Wasze posty aby byc na biezaco ale pewnie mi to troszke zajmie:szok:.
Moja dziecina urodzila sie 16 listopada 2007 i ma na imie Bruno.
Pozdrawiamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry