• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
RENIFERKU pewnie że można z wózkiem wejść na sale aby oglądać film.
Co do karmienia to Arabella karmiła Madalenke w kinie piersią.
A że dziecko chwilę popłacze to nic nikomu nie przeszkadzało.Można swobodnie z dzieckiem po schodach chodzić.
Ja dziś namawiałam kasiad aby się wykurowała i poszła z Oliwką na baby kino

reklama
dziewczyny jak my wyzdrowiejemy to tez na stówe sie piszemy...

i mam pytanie: szukam rewelacyjnego onkologa... najlepszego pod słońcem w bydzi... dla mojego taty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ; dzis mu pobranio wycinki i za 3 tyg bedzie wiadomo... modle sie by to nie był nowotwór ale chce miec jakby co asa w rękawie by jak najszybciej działac w razie najgorszego scenariusza...
mam prośbe - popytajcie sie znajomych, rodziny, to jest dla mnie naprawde ważne... chodzi o narośl w żołądku...

Ewelina na pewno taka jednorazowa reakcja nie musi odnaczać alergii, Ignaś już tak parę razy reagował na to co zjadł, niekoniecznie samo mleko, np zupę ze smietaną, musisz obserwować a policzki nawilżać:tak:
Kasiad ja nie mam zamiaru dawać mleka w proszku do 3 lat, bo to też jest nagonka firm produkujących jedzenie. I lekarze z wiadomych powodów też zalecają konkretną firmę. To samo dotyczy obiadków czy deserków.
Apropo kina to ten film sie całkiem ciekawie zapowiada:-)
Tylko my odpadamy, bo się wam pochwalę że idę do pracy, od marca, ale od pon szkolenie. Tak że jakby co to szukam niani;-) tak raczje dorywczo, bo praca na zmiany, więc albo na 3 godz albo 8:szok: jak ja to przeżyję???:-(

Ja niestety się z Wami nie wybiorę bo akurat w środę mam Monikę w domu, a ona na film dla dorosłych to nie za bardzo.

Soppana to super że idziesz do pracy. Owocnego poszukiwania niani ci życzę :)

Soppana, ja jednak nie będę dawać Oliwce zwykłego mleka długo, bo może i nagonka jest, ale to mleko oferowane obecnie w sprzedaży jest tak przetwarzane, że jest właściwie pozbawione wartości, a nie mam skąd kupować mleka ze wsi prosto od krowy. Ale czy będę podawać te mleka dla juniorów od 1 do 3 rż też nie wiem, bo nie wiadomo, kiedy Oli minie nietolerancja białka krowiego. Ale o to będę się martwiła jak skończę karmić piersią.

Jak będę się dobrze czuła, to też się piszę na kino z Wami :tak:

ja sie pisze na 90%, bo raczej choróbstwo ze mnie schodzi... ale na stowe dopiero sie wypowiem we wtorek...
caly czas jeszcze nie moge przezyc tego ze mnie lejdis omineło!

Zazdroszczę Wam tego kina! Ja już się nie wybiorę, bo mężul pracuje, a o 13 muszę odebrać Misiulkę z przedszkola. Może kiedyś się uda załatwić, że ktoś ją odbierze i weźmie na kilka godzin to z chęcią. Będę kombinować, bo 1) bardzo chciałabym się z Wami spotkać 2) podobało mi się

reklama
Arabella a czemu Miśka chodzi tylko do 13 do przedszkola? Przecież mogłabyś ja odebrać o np. 16 a sobie dać wolne "na kino" z koleżankami :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry