Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie pamietam, czy pisałam, ale całą starszą trójkę od tego roku szkolnego mam już w szkołach średnich, Patryk poszedł do 1 klasy Technikum Chemicznego (Damian uczy się w 3 klasie Liceum Transportowego w klasie z autorskim programem "Pierwszej pomocy przedmedycznej", a Paulina w 3 klasie Liceum Plastycznego).
W ciągu miesiąca, odkąd woła siusiu, zużyłam tylko 4 pieluchy, tak ładnie wytrzymuje w nocy (bo w dzień już wcale nie chodzi w pieluchach). 
w dodatku od wczoraj są nowe dzieci, takie ok. roczku i ciągle płaczą, a rodzice zostawiają je od razu na cały dzień, Ignaś biedny nie wie co się dzieje i taki jakiś marudny jest, na dodatek ma zaczątki KATARU!! na razie działam vit C i disnemarem, mam nadzieję że się nie rozchoruje
paskudztwo, szybkiego powrotu do zdrowia zycze, tym zakatarzonym tez 
Ale nie dziewczyny długo nie było ale ost mamy ciężki okres mały ząbkuje i to wyżynają mu sie wszystkie na raz mało sypiam i na nic nie mam czasu a wciągu dnia cały czas chce chodzic a mamie kręgosłup szwankuje i chyba muszę mu chodzik kupić
Ewelina a ty gdzie na wyżynach mieszkasz?? bo ja mam tam rodzinę i jeżeli być chciala to moze byśmy sie kiedyś spotkały ??
,