• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i Julka chora,kicha,kaszle i ma cieple czolo:-(zaraziła sie od dziadka.Dalam jej na noc Ibufen i wysmarowalam mascia rozgrzewajaca.Zobaczymym jutro,ogolnie pije i je ,apetyt ma.Juz sie boje ,bo niby panuje jakas okropna grypa:szok:Soppana i juz cos wiadomo?Zdrowka zycze wszystkim pa:-)

reklama
Nic nie wiem,testu nie robie,bo na razie ta mysl do mnie nie dotarła jeszcze! Podejrzenia są i objawy jakie jak z Ignasiem,niby @ była ale taka krótka,dziwna. Chyba pojde od razu do gin. Ledwo Dostalam umowę na stałe a tu taki numer!

No to się ciesz, Soppana, że zdążyłaś dostać umowę na stałe :tak:
Ale ja bym nie wytrzymała, zrobiłabym odrazu test :sorry:
No i jeszcze trzeba pamiętać, że czasem organizm robi nam psikusa i odczuwamy objawy ciąży, nawet gdy jej nie ma - zwłaszcza, gdy bardzo się boimy, żeby w ciąży nie być albo wtedy, gdy strasznie w tej ciąży chcemy być :dry:

Oli bryka jak zdrowa, ale dziś ziewnęła stojąc przy mnie i zobaczyłam, jakie ma czerwone gardło :szok: ale na ból się nie skarży. Mnie za to gardło od dziś pobolewa, a wirus w moim domu zbiera dalsze żniwo: mój małżonek dołączył do kręgu zawirusowanych :crazy:

Dużo zdrówka dla wszystkich zawirusowanych,aż sie boje puścić młodego do żłobka,bo tam to dopiero wylegarnia!
Kasiad aż tak bardzo sie nie przejmuje,nie doszukuje sie objawów,po prostu jestem bardzo zmeczona,mam mdłości i lekkie bóle brzucha a mieliśmy po świętach awarię :) wiec biorę pod uwagę taką możliwość:) co bedzie to bedzie .

U nas tez choroba na całego,Julka juz nie ma goraczki,ale jest taka do d...,a mnie zaczelo bolec gardło:-(Jutro chyba pojedziemy do lekarza niech ja zobaczy .Bo we wtorek mamy odwiesc z m jego babcie do Berlina ,a Jula ma zostac z moim tata i nie chce sie denerwowac ,ze zostawiam chore dziecko.Soppana no wlasnie co bedzie to bedzie ,a i tak zawsze bedzie dobrze;-):tak:

tak sobie myślałam ze wszyscy chorują a my jeszcze nie i już nie muszę za dużo myślec
mały od rana gorączkę, przez 1,5 m-ca był spokój...

soppana - by było tak jak zechcesz!

reklama
Agnes, gorączka i katar, dosłownie ciekło im z nosa ciurkiem. U lekarza byłam z Michalinką. Miała też czerwone gardło. Pediatra chciała od razu przepisywać antybiotyk, ale się wybroniłam i dawałam Eurespal, Rutinaceę, Oscillococcinum, Nasivin i Stodal. No i Nurofen. Teraz się martwię, bo Magdalenka ma jeszcze do tego kaszel i na dodatek wczoraj było juz lepiej a dzisiaj znowu tragicznie. Chyba jutro znowu do lekarza.:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry