Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas 2 tyg temu było dokładnie to samo, wysoka gorączka w nocy, Ignaś nic nie jadł, pił tylko mleko i to nie mogło być ciepłe, bo zaraz kaszlał i wymiotował. Ja się nie broniłam przed antybiotykiem, bo ten kaszel to już ciągnął się chyba z 2 tyg, z tym że oskrzela i płuca miał czyste. Zestaw lekarstw był podobny oprócz oscillococcinum, bo tego nie dawałam. W sumie dopiero jak skończył antybiotyk to mu przeszło.Agnes, gorączka i katar, dosłownie ciekło im z nosa ciurkiem. U lekarza byłam z Michalinką. Miała też czerwone gardło. Pediatra chciała od razu przepisywać antybiotyk, ale się wybroniłam i dawałam Eurespal, Rutinaceę, Oscillococcinum, Nasivin i Stodal. No i Nurofen. Teraz się martwię, bo Magdalenka ma jeszcze do tego kaszel i na dodatek wczoraj było juz lepiej a dzisiaj znowu tragicznie. Chyba jutro znowu do lekarza.![]()

Kurcze, kiedy to się skończy
Mój Tomek zasmarkany, Oli nadal kaszle - normalnie szpital.

hej
, życzę dużo zdrówka dziciaczkom i mamusiom
,
:-)