• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad,

no tak, to się dywanikowi dostało ...
Oliwko, wszystkiego najlepszego z okazji Drugich Urodzin :)

Nasz syn drugą noc będzie usypiać bez smoczka ... i dziś wieczorem pił mleko z butelki i nie chciał jej wypluć, bo tam ma smoczek... więc chyba muszę zacząć inaczej mleko na noc serwować, skoro to przypomina mu o "nałogu" hihi
budził się dwa razy w nocy i mężulek chodził go utulić, ciekawe jak będzie dziś bo mi coś w plecach strzeliło i ledwo chodzę ... o dźwiganiu nie wspomnę ...

Madziara,

no właśnie, jednego dnia zdrowy a drugiego wirus zbiera żniwo... trzymam kciuki

reklama
ponieważ jutro róznie może być z moją pamięcią, bo mamy w szpitalu - być albo nie być fasolinki, więc

OLI kochana, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślnego odkrywania świata i spełnienia wszystkich, dziecięcych marzeń!

Dla Oli wszystkiego naj naj z okazji urodzin,dużo zdrówka i radości z odkrywania świata :)
Renifer trzymam kciuki!
A ja siedze w pracy i spać mi sie chce,strasznie mi to sie daje we znaki, moze też z braku kawy,ale postanowiłam zrobić odwyk :)

Wszystkiego najlepszego dla 2-latki Oliwki - samych uśmiechniętych dni, słodkiego i pełnego radości życia, jak najmniej trudności w zdobywaniu świata, no a przede wszystkim zdrowia

reklama
A dziękuję bardzo, imprezka udała się :tak: Oli z prezentów zadowolona bardzo. Tak się cieszyła, że aż skakała z radości i piszczała i ciągle pytała: To moje? To naprawdę moje?? Naprawdę umie się cieszyć z prezentów :tak: My kupiliśmy Oliwce laptopa Kubuś Puchatek, daliśmy go już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Prezent od babć i dziadków (kupiony na spółę) - kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę :tak: Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła Oliwce już poza urodzinami, ale dziś dopiero przyniosła też super :tak: z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy. Zdjęcia z prezentami wkleiłam do naszego wątku zdjęciowego, więc możecie sobie obejrzeć :tak:
Jeszcze czeka mnie druga imprezka dla chrzestnej z rodziną, bo dziś byli sami dziadkowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry