• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monika, nie da się ukryć, jestem starsza mama :tak::-D
Ja mam 38 lat i mam już pełnoletniego syna, a za ponad miesiąc pełnoletnia będzie i córka :tak: Także Oli chowa się właściwie wśród dorosłych :blink:

reklama
Kasia-to Ty tylko 2 lata starsza jesteś,myślałam że więcej
Mam znajomą w moim wieku której starszy syn ma 18 lat.
No ale wiesz,moja teściowa to miała 47 lat jak urodziła ostatni raz.W jednym roku urodziła córkę a za 2 mies.została babcią od najstarszego syna.Swoją drogą to z tym synem też tak było jak z mamusią.Jego wnuk miał 2 latka jak urodził mu się młodszy syn.
A u nas jakoś dziwnie zaczął się dzisiejszy dzień.Mikołaj wstał o 5.40 ale o 8 dałam mu kaszkę do picia i usnęliśmy na 3 godz.

witam nową koleżankę! :-)

ja dopiero co wleciałam do domu, byliśmy z mikim u dziadków i wypoczywaliśmy... jutro mnie czeka wasilewski i narazie z usg mam spokój na około miesiac czasu :rofl2:

później poczytam

hej dziewczynki:-)
Masz racje Madziara zdecydowanie bardziej doswiadczone:tak:
Renifer napisz po wizycie co powiedzial Wasilewski.
Kasiad widze ,ze byliscie w Famili Park i co podobalo sie Oli ,duzo jest zabawek dla dzieciakow w naszym wieku,jaki koszt jest zabawy i jak to wyglada?
Dzisiaj robilam pranie i Julka pomagala mi wyciagac rzeczy z pralki no i na widok mojego stanika powiedziala:"mamy cyce":-)

Hehe, dobra jest Julcia :-D
Wszystko dla dwulatków się nie nadaje, ale na tym co Oli mogła to i tak ubawiła się przednio, naprawdę bardzo jej się podobało :tak:
A koszt jest taki:
rodzic: zawsze 2 zł
dziecko: za pierwszą godzinę 15 zł, za każde następne pół godziny 7 zł, a 23 zł bez określania czasu.
Ale teraz jest promocja (cały styczeń, a więc jeszcze tylko 2 dni) że dzieci między 13 a 16 wchodzą za darmo, a więc my płaciliśmy z mężem tylko 4 złote.
Jutro też się wybieram z Oliwką i moją starszą córką Pauliną, idziemy gdzieś na 14tą :tak:

reklama
hey dziewczynki

wróciliśmy własnie z usg, niestety nie jest tak kolorowo, jak myślałam... po tamtym krwawieniu ok 40% powierzchni pęcherzyka ciązowego od strony ściany przedniej i dna jest odklejone, z widocznym krwiakiem pozakosmówkowym o wym 46x12 mm.
Mówiąc po polsku, jak przeżyję trzeci miesiąc to jest szansa na dzidzię; mam leżec leżec i lezec, by się wiecej nie odkleiło, bo wtedy płód obumrze...dziecko ma 1 cm i serduszko bije mu wzorcowo... jeśli zacznę plamic, to znak ze wszystko zacznie sie czyścic, czyli plamienie wskazane... bo brzuch mam taki duzy przez tego krwiaka..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry