• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ano, weekend ma byc juz raczej wiosenny,tylko co z tego jak ja w pracy:( a chłopaki wracają w poniedziałek.
Agnes,imprezy nie zrobiłam,bo z tego lenistwa nie chcialo mi sie sprzątać :)

reklama
mam nadzieje ze ta wiosna wkoncu przyjdzie bo zimy mam dosc i bardzo bym chetnie pozbyla sie tego kobinezonu Mikolaja bo za kazdym razem jak go ubieram krew mnie zalewa:-pWkoncu sie tydzien skonczyl troche wolnego bedzie:-)

Madziara, widziałam Cię w Bazylice! Twoje dzieciaczki w rzeczywistości są piękniejsze niż na zdjęciach! A najmłodsza księżniczka jak pięknie dary niosła!

hej hej

no dzisiaj to pogoda to raczej pod psem była :crazy:
w ramach wywoływania wiosny kupiłam dziś synusiowi buciki lżejsze, bo już chyba ma dosyć kozaczków:no:

poza tym od wczoraj mam już trójkę dzieci, :rofl2::happy:, 2 synów i córkę :-D zamieszczę fotki na wątku zdjęciowym ...

Hej hej, my po imprezce osiemnastkowej mojej starszej córki. Paulina dostała lustrzankę i kasę, zadowolona bardzo, cały czas pstryka zdjęcia - próbkę wkleiłam na naszym wątku ze zdjęciami.

Agnes, już napisałam na wątku zdjęciowym, że dzieci Ci się rozmnożyły ;-) To pewnie chrześniaki, co :confused: A dziewczynki to nawet widzę dwie a nie jedną, bardzo do siebie są podobne :tak:

witam sie, my juz po nartach... strasznie sie "przemeczałam" lezac w łóżku, jedzac, czytajac gazety i oglądając tv... mąz sie wyszalał niesamowicie ;)
później poczytam

witam poniedziałkowo:-) ja mam dziś wolne i kupę roboty bo chłopy wracają:laugh2: ale zamiast się wyspać póki jest okazja, to o 7 się obudziłam i koniec:baffled: chyba już nie umiem długo spać:eek:
Renifer witaj, super że "odpoczęłaś" :-)
ja tymczasem lecę na zakupy, muszę się rozejrzeć za prezentem dla Ignasia i kupić coś do żłobka urodzinowego, tylko nie wiem co:eek:

Witam sie :-)

Pogoda blllleee :zawstydzona/y: ale weekend się sprawdził z tym słoneczkiem,masakra :wściekła/y:...
...a tu trzeba dupkę ruszyć ;-)...ogarnęłam trochę chałupkę i już mi się nic nie chce...tak szczerze powiedziawszy to mam to w ......nosie :-)...

Pozdrawiam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry