• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Arabella a ja się zastanawiałam czy któraś z mam forumowych jest na mszy. Mam nadzieję, że następnym razem do mnie podejdziesz :)

U nas od wczoraj się bóle brzucha pojawiły więc chyba jakaś jelitówka nas nawiedziła :( Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie.

reklama
witam,
a ja bym chętnie na spacer poszła, ale dla mojej Julci to jeszcze za wcześnie - i siedzę jak ta księżniczka na 4 piętrze uwięziona ;-)

Noooo,żeby było słoneczko to suuuuper dla takiego maluszka na spacerek :tak:;-):tak:
Ola,a jak tam maleństwo ,jak się chowa,daje pospać...napisz coś o tej ślicznej kruszynce,jest przeciwieństwem Weroniki ???? Ciekawskie jajo jestem :-D ale tak fajnie poczytać jak ktoś napisze bo szczerze powiedziawszy to ja już zapomniałam jak Wika była taka malutka :-D,pozostało mi wpamięci tylko to że non stop jadła i płakała i jadła i płakała :no::tak:........ A tak w ogóle to zazdroszczę Ci dwóch księżniczek,też bym chciała ale na razie nadal nie wiem co mi tam w buszuje w brzusiu ;-).....ale tak sobie myslę że jak bedzie druga laseczka to pewnie po czasie chciałabym chłopca.....Ty nie masz takich myśli....????

kasiulka, proszę bardzo ;-)
Julcia jest bardzo podobna do Niki jako bobaska - tak z wyglądu, natomiast jest trochę bardziej niespokojna, ma chyba jakieś problemy z brzuszkiem, bo czasami pręży się, wierci, kręci i kwęka, posapuje.. nie pamiętam tego z poprzedniego czasu... niestety pospać nie daje w godz. ok. 3.30-4 aż do 5 czasami :baffled: bo musi pojeść, potem pomruczeć, pokwękać, poburczeć, potem dostaje czkawki (a ma bardzo głośną) i boję się że mi Weronikę obudzi - także trochę niedospana jestem :sorry2:
w dzień śpi ślicznie, czasem aż ją muszę budzić na jedzenie - może ma trochę dobę jeszcze przestawioną...
co do płci, to chcieliśmy mieć parkę, ale jak z usg dowiedzieliśmy się że dziewczynka, to też byliśmy szczęśliwi, że zdrowa przede wszystkim :tak: teraz nie myślę "córeczko, wolałabym żebyś była chłopcem" ;-)

od paru dni zaczelam dawc malemu w sloiczkach jedzonko i dzisiaj wszamal caly slioczek marchewki no co za glodomor:szok: no i mimo sliniaczka udalo mu sie ubrudzic ale jak sie chce cto co tp za problem:-p
no trzeba by bylo troche pouczyc
pozdrawiam

hej,

my też uwięzieni w domu, bo mały ma ropną anginę:-(, nie muszę mówić co przechodzimy, goraczka, płacz, marudzenie, do tego doszła biegunka, aż mały płacze przy wycieraniu pupci, smaruje sudocremem, ale i tak piszczy:no:, macie jeszcze jakies pomysły na odparzenie, bo nam się to pierwszy raz przytrafiło i nie bardzo wiem, co może pomóc:confused:

Ewelina w aptece można kupić taki fiolet, to sa tabletki, które się rozpuszcza i tym się smaruje odparzenia. To bardzo ładnie zasusza. Nie pamiętam nazwy. Jak sobie przypomnę to ci napisze.

ech, znowu choróbska, no ta angina to faktycznie koszmar u dziecka, u nas narazie spokój, ja raczej mam większy problem z buntem dwulatka :crazy: szczególnie jak jest zmęczony to robi straszne sceny w domu, że gdybym była swoją sąsiadką, to chyba bym opiekę społeczną wezwała ... :baffled: buczy, kładzie się na ziemię, gdy nie pozwalam na coś albo kopie ... i histeryzuje ... jestem twarda, ale czy jest coś jeszcze co mogę zrobić ??? :szok: mówię mu, że tak nie wolno się zachowywać i jak się uspokoi to ma przyjść do mamy a nic sobie nie chce wytłumaczyć, bo w oczy spojrzeć mamie wcale nie ma zamiaru ..
ech, mówię wam, w pracy do bani, mam ochotę rzucić ją w diabły, bo stres i nic więcej i jeszcze mały buntownik na pokładzie :-D

Renifer,
a Miki też na nartach jeździł ? :blink:

Soppana,

to pewnie dziś cieszysz się swoimi facetami :tak:;-)

Kolia,

śliniaki to trzeba by chyba przykleić do ubranka, lepiej zakładać coś gorszego na czas jedzenia hihi a te marchewkowe przetwory to ciężko usunąć :happy:

Ola O,

no to ciekawa jestem tej czkawki, że aż sie boisz, ze siostrzyczkę obudzi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry