Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
ale tak fajnie poczytać jak ktoś napisze bo szczerze powiedziawszy to ja już zapomniałam jak Wika była taka malutka
,pozostało mi wpamięci tylko to że non stop jadła i płakała i jadła i płakała 
........ A tak w ogóle to zazdroszczę Ci dwóch księżniczek,też bym chciała ale na razie nadal nie wiem co mi tam w buszuje w brzusiu ;-).....ale tak sobie myslę że jak bedzie druga laseczka to pewnie po czasie chciałabym chłopca.....Ty nie masz takich myśli....????
bo musi pojeść, potem pomruczeć, pokwękać, poburczeć, potem dostaje czkawki (a ma bardzo głośną) i boję się że mi Weronikę obudzi - także trochę niedospana jestem 
teraz nie myślę "córeczko, wolałabym żebyś była chłopcem" ;-)
, macie jeszcze jakies pomysły na odparzenie, bo nam się to pierwszy raz przytrafiło i nie bardzo wiem, co może pomóc
szczególnie jak jest zmęczony to robi straszne sceny w domu, że gdybym była swoją sąsiadką, to chyba bym opiekę społeczną wezwała ...
buczy, kładzie się na ziemię, gdy nie pozwalam na coś albo kopie ... i histeryzuje ... jestem twarda, ale czy jest coś jeszcze co mogę zrobić ???
mówię mu, że tak nie wolno się zachowywać i jak się uspokoi to ma przyjść do mamy a nic sobie nie chce wytłumaczyć, bo w oczy spojrzeć mamie wcale nie ma zamiaru .. 

;-)