Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
kolia proszę Książka kucharska dziecka może ci się przyda;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nigdy wiecej.....ciesze sie bardzo ze bedzie parka i juz wiecej zadnych staran o drugą płec ;-)mam nadzieje ze z mojego pitolka nie zrobi sie pipeczka 
i razem z Renifer i zapraszam do ciezarowek :-):-):-)....
ale mysle ze to kwestia dwoch,trzech dni........i bedzie git :-)...
...
jeszcze bym musiala zaliczyc podworko z Wika a nogi to juz nie wspomne gdzie mi wchodza
i do tego spuchly parówy ;-)...echhh,ciezki zywot ciezarnych....nie zebym sie nad soba litowała
;-)
.....
.....dobrej nocki kobietki :-):-):-)
zobaczymy, przy Igusiu za 3 razem udało się :-)

:-)
coś jednak ciezarówki wiją te gniazdka, bo mi zamontowali komandora 3 tyg temu i jakis tydzień temu w niej dopiero ułozyłam 
w końcu bede mogła z malym rano pooddychac świeżym powietrzem! :-) nigdy z nim rano nie wychodziłam na dwor bo mam dość ciężkie do schodzenia schody a teraz balkonik mnie wyręczy w porannych spacerkach 
i tak sie zakończy jego przygoda z samochodem, bo juz wiecej mu na to nie pozwolimy... 

, bo nie lubię poniedziałków
, mam zawsze takiego strasznego lenia