• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mi też raczej pasuje 26 jak narazie. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
O której więc to spotkanie :confused: I gdzie dokładnie się spotykamy :confused:

Madziara, współczuję Nikusiowi, pewnie to swędzenie go męczy biedaczka :-(
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Jak dla mnie to wcześnie ta 9.30, no ale jak większości ta godzina będzie odpowiadała, to poświęcę się i się sprężę ;-)

Co do miejsca, to wiem, że plac zabaw przy Łuczniczce, ale czy mogę prosić jakieś bardziej szczegółowe instrukcje jak tam dotrzeć :confused: no ja nie za bardzo znam te tereny, wiem gdzie jest hala, wiem gdzie jest park nad Brdą, ale gdzie jest plac zabaw to nie mam pojęcia. Ostatni raz w tych rejonach byłam kilka lat temu.

Ja też wolałabym ciut później niż 9:30, bo nie zdążę dojechać. Powinnam być na 10:00 - 10:30.
O ile dobrze pamiętam to ten plac zabaw jest jakby za halą, idziemy po prawej stronie hali i jak ją mijamy to już widać bujawki. Poprawcie mnie, jak nie mam racji.

Plac jest między hala a Brdą dokładnie. W ubiegłym roku było tam zadaszenie z ławeczkami, myślę, że nadal jest ale na 100% wam nie powiem.

No jak będzie padać, to chyba spotkanie będzie trzeba przełożyć na kiedy indziej.
Jak narazie na WP na wtorek zapowiadają u nas zmienne zachmurzenie, ale bez opadów. Proponuję sprawdzić i dogadać się na BB w poniedziałek wieczorem, bo wtedy ta prognoza będzie pewnie bardziej pewna.

No to co :confused: spotykamy się na placu zabaw przy Łuczniczce o 10tej :confused: Jak narazie chętne są:
1. Renifer
2. Arabella
3. Soppana
4. Ewelina
5. Kasiad

Ktoś jeszcze chętny :confused:

witam dziewczynki popołudniowo:-):-)
Ja niestety niebede mogła do was dołaczyc :no::no:ale byc moze nastepnym razem sie uda,lato jest długie wiec jeszcze niejedna okazja na spotkanko bedzie :-)

My za niedługo na spacer i zakupki sie wybieramy ,potem do babci na obiadek :-)

Miłego dzionka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry