Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelina, kapuściska to ta dzielnica w stronę zachemu, czyli wzdłuż ul. wojska polskiego, ale obok łuczniczki też może być![]()

czyli to za tym duzym skrzyzowaniem za ul. Planu 6-letniego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelina, kapuściska to ta dzielnica w stronę zachemu, czyli wzdłuż ul. wojska polskiego, ale obok łuczniczki też może być![]()

szczepionkach... tak, między ul. planu a zachemem mniej więcej
czyli to za tym duzym skrzyzowaniem za ul. Planu 6-letniego?
- ja mieszkam na ul. sandomierskiej, a Ty?
hej, my tam chodzimy na spacery do tego parku-lasku nad brdą, ale na placu zabaw nie byliśmy.ja nie byłam na tym placu zabaw, tylko mam opinię od innych mam, ale Madziara potwierdziła że tam może byc fajnie,
tylko czy Soppana tu dotrze i czy dla innych mam to nie za daleko![]()
płynie od tesco do astorii. My często robimy sobie takie wycieczki:-)
no chyba że macie inne planywstępnie mi pasuje! chyba ze cos sie jeszcze nam bardziej pokomplikuje po tym szczepieniu... na tą chwile małemu spuchło udo i ma obrzek czerwony 3 cm na 5 cm... dzwoniłam do lekarza i niby tak moze byc,... gorączke ma co 8-9 godzin ale niską 38-38,5 stopnia... oby mu juz jutro to przeszło...Ja rzucam propozycję na 26 maja - taki miły i fajny dzień;-)no chyba że macie inne plany

tak, między ul. planu a zachemem mniej więcej- ja mieszkam na ul. sandomierskiej, a Ty?