• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kobietki, to wymyślcie jakies termin
dla nas ten plac zabaw moze byc... jeszcze tam nie bylismy...
my od nastepnej srody lub czwartku/27-28.05/ jestesmy u moich rodziców, zostawiam tam młodego i w piątek lub w sobote wracam, po czym odbieram go we wtorek... /02.06/ zagmatwałam ... takze my jestesmy dostępni do 27 maja, a potem od 2 czerwca
ale jak zdecydujecie w innych terminach i byłabym w domu, to przyjde nawet sama...

a dzis mamy gorączke po wczorajszym szczepieniu... w miejscu szczepienia mamy czerwoną plamkę i ogólnie młody jest marudzący, i ma straszne wypieki na policzkach... nigdy tak nie mielismy po :confused:szczepionkach...

karcia - rzeczywiscie maly koniec swiata... ;-)

ja nie byłam na tym placu zabaw, tylko mam opinię od innych mam, ale Madziara potwierdziła że tam może byc fajnie:tak:,
tylko czy Soppana tu dotrze i czy dla innych mam to nie za daleko:confused:
hej, my tam chodzimy na spacery do tego parku-lasku nad brdą, ale na placu zabaw nie byliśmy.
My jesteśmy jak najbardziej mobilni, wszędzie dojedziemy, np "tamwajem":-) jak mówi Ignaś.
Mogłybyśmy nawet skorzystać z tramwaju wodnego:-D płynie od tesco do astorii. My często robimy sobie takie wycieczki:-)
Ja rzucam propozycję na 26 maja - taki miły i fajny dzień;-):-D no chyba że macie inne plany

Ja rzucam propozycję na 26 maja - taki miły i fajny dzień;-):-D no chyba że macie inne plany
wstępnie mi pasuje! chyba ze cos sie jeszcze nam bardziej pokomplikuje po tym szczepieniu... na tą chwile małemu spuchło udo i ma obrzek czerwony 3 cm na 5 cm... dzwoniłam do lekarza i niby tak moze byc,... gorączke ma co 8-9 godzin ale niską 38-38,5 stopnia... oby mu juz jutro to przeszło...

a ja będę z Wami myślami 26 maja :-)

Ola O,

przejeżdzam Twoją ulicą codziennie jadąc do pracy :-)

Karcia,

to faktycznie dość oddalona dzielnica Bydgoszczy ...

Dzisiejszy dzień był męczący i idę spać . PS właśnie zrobiliśmy fotki Igorowi jak śpi w fantastycznej pozycji hehe. Wkleję jutro zdjęcie na wątek zdjęciowy. Pobił samego siebie :-D

Ja też będę z Wami myślami :)

Wiecie zawsze myślałam, że małe dzieci łagodnie przechodzą ospę a teraz myślę, że to dziewczynki łagodnie przechodzą, bo patrząc na małego to ... Jest tak strasznie obsypany, że jak go smaruje to właściwie jest cały posmarowany. Krostek ma pełno a właściwie to sa takie rozlane plamy. Monika miała może z 20-30 krostek - mały ma ich chyba ze 100 i to wszędzie!!! Na dodatek ma lekką temperaturę, nie chce zbytnio jeść i niespokojnie śpi. Naprawdę mi go żal. Zeby te dwa tygodnie jak najszybciej zleciały.

reklama
jeju, Madziara współczuje małemu, pewnie go swędzą te krostki:-( i dlatego taki niespokojny:-(,
a przechodzenie ospy, to chyba jednak indywidualna sprawa, bo pamiętam, jak przechodził ją mój brat, a miał wtedy chyba ze 3lata, to miał ze 3 krostki na krzyż:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry