• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój mały ostatnio z kolei chodzi spać o 16-tej więc ja raczej w godzinach przedpołudniowych. Tylko jeszcze nie wiem czy nie będzie miał ospy. Póki co Monika kończy a u małego na razie nic ale jeszcze ma czas na wyklucie się. Poza tym od wczoraj znowu katar mu leci ale to akurat z powodu alergii.

reklama
Oliwka w ogóle nie chodzi w ciągu dnia spać, więc się przystosuję. Co prawda lubimy dłużej sobie pospać, ale raz można wcześniej wstać ;-)

witam popołudniowo:))
dawno mnie tu niebyło,ale jakos czasu niebyło.
Do tego dzieci mi chorowały,lolus ostatnio pare dni gorączkował :((
Mała ma powiekszony wezeł chłonny,dzis bylismy pobrac krew,teraz z wynikami trzeba do pediatry isc,i czeka nas jeszcze wizyta u laryngologa...ehhh ciągle cos :((

witam serdecznie,

my od kilku dni już w Bydgoszczy, na Krecie pięknie, ale w domu najlepiej, no i bardzo wypoczęliśmy i nacieszyliśmy się sobą wszyscy ... :-) fotki wkleję na wątku fotkowym :-p

Arabella,

gratulacje !

Madziara,

Trzymaj się dzielnie z tą ospą :tak:

Jesteśmy teraz u moich rodziców i niestety pada, więc mały nie siedzi w piaskownicy. Miałam dziś powtórkę z opieki nad maluchem, bo lulałam mojego chrześniaka, a on tak fajnie gugał ;-)taki tłuściutki jest, że szok ...
wkleję fotki i idę na kolację :-) całusy

Agnes oj zazdroszcze wam tego wyjazdu :))mnie tez sie marzy wyjechac gdzies daleko od miasta tak zeby na chwilke zapomniec o rzeczywistosci:))
Ale no cóż puki co niejest nam dane :))))
My dopiero w sierpniu wyjezdzamy na pare dni do borów tucholskich,swierze powietrze tez napewno nam dobrze zrobi.Nie az tak daleko od domu ale zawsze:)

Karcia,

no pewnie, ze kazdy taki wyjazd dobry, a i Bory Tucholskie są pełne uroku :-)

a my od wczoraj w domu bo pogoda niezbyt dobra na zabawy w piaskownicy ... chyba zaraz zbieramy się i wracamy do Bydgoszczy ...

miłego popołudnia

Ja wczoraj wieczorem byłam z Agatka na Nocy Muzeów i było bardzo fajnie. Agatka lepiła z gliny, podziwiała wytapianie świec i przymierzała oręż rycerski. Bardzo jej się podobało i ogromnie się z tego ciesze.

Mały na razie bez krostek.

My w tym roku siedzimy w domku. Niestety nie stać nas na wyjazdy. Dziewczynki pewnie pojada na trochę do dziadków. Chciałabym tez z nimi odwiedzić Biskupin ale żadne dłuższe wojaże nie wchodzą w grę.

hej,
wrócilismy od babci i chętnie się z wami spotakamy:tak:,
mój maluch tez jeszcze spi w dzień ok 13-tej do 15-tej i pasowałoby mi sotkanie przed południem:-)
moze jeszcze zaproponujcie gdzie? bo ja nie wiem, poruszam sie tylko po wyzynach:-D

Czesc dziewczynki :-)

Troszkę mnie nie było ale to przez to ze mialam remont,kolejnego pokoju-tym razem naszego-i nie bardzo mialam dostep do neciku,a moj M jak konczyl ogarniac bałagan wieczorkiem to ja juz obok w pokoju z Wikusia smacznie spałam o !!!! Czeka mnie jeszcze jeden pokoik do remontu ale to nam szybciej pojdzie wiec najblizszy weekend znowu szał remontowy i juz bedzie całkiem suuuuper :tak::-):tak:i na najblizszy czas remontów mam po dziurki w nosie :no:....
Zaległości nadrobiłam wiec wiem co u laseczek słychować...

Kasiu,bywam ostatnio u Ciebie pod bloczkiem na placu zabaw,ale popoludniami :tak: bo do poludnia nie daje rady,zakupy,obiadek itd....strasznie duzo obcych osob ostatnio sie tam gromadzi :confused:....zaczyna to byc ze tak powiem upierdliwe :-D;-)...

Agnes,ale zaszalałas :-),wypoczeta to najwazniejsze :tak: no i to ze sie sobą nacieszyliście,ach.....musiało byc pieknie :-);-):-)

Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

reklama
witam z ranca!
wy to dziewczynki fajnie macie,tak blisko siebie mieszkacie i na ploty mozecie sie spotkac ,a ja na takim zadupiu mieszkam :((((

A ja dzis z małą do lekarza z wynkami ide,az sie boje ,bo jeszcze wyników niewidziałam przy okazji przed wizyta je odbiore.Potem do komisu ide nasz fotelik wstawic bo mała wysrosła:))i do jaguni prababci na herbatke.Młody dzis u teściówki zostaje,takze szybko wszystko załatwie,bo z niego taka wisinoga jest:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry