RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Ciania, dr Wasilewski na Osowej Górze też ma 3D, a on raczej nie popełnia głupich błędów
no własnie, napisałam ci o nim na wątku wrzesień 2009

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciania, dr Wasilewski na Osowej Górze też ma 3D, a on raczej nie popełnia głupich błędów

...narazie Wika prakrykuje go na swoich lalkach ;-) ciekawe kiedy wpadnie na pomysl ze chce isc tym wozkiem z lalą na spacer,tfu,tfu,tfu,lepiej to wypluję
:-)
......troche poczytalam i teraz ide wyprostowac kopytka.
.......odezwijcie sie laseczki
;-)
....ja mam dzisiaj bieganine od samego rana,dopiero co wrocilam z przychodni bo bylam oddac siuski i krew do analizy,jutro odbiore wyniczki i napewno szału nie bedzie
jak to pod koniec ciazy
....a popoludniu jade z Wika do dzieciecego na badanie sluchu i jutro z ranka do laryngologa z wynikami wiec znowu czeka mnie troszke biegania :-( normalnie jak pomysle.......
.....a tak poza tym to młoda ma znowu katar
mnie chyba takze cosik łapie bo gardło drapie niesamowicie :-( ale staram sie nie poddawac i kurujemy sie wszystkim co nam dozwolone :-)
;-).....zbieram sie na zakupki jakis szybki obiadello i potem na te badania,echhhhh.....
ja tez "uwielbiam" biegac za wąłsnym cieniem po miescie...zakupy z młodym to sama słodycz, zazwyczaj z powodu focha wszyscy nas przepuszczają 

Może byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe 
Pisałaś że poszukujesz opiekunki do końca roku szkolnego. Nie pamiętam, czy mieszkasz w Fordonie czy gdzie indziej
Bo moja koleżanka szuka pracy jako opiekunka do dziecka. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać 
A co z naszymi planami spotkaniowymi w wiekszej grupieMoże byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe
![]()