• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie wieczorową porą :-)

STO LAT DOMINISIU!!!!
RYBCIU - WSZYTSKIGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA MAŁEJ KSIEŻNICZKI!!!!

Moj M poszedł na zużel a ja powoli sie zaczynam pokładać do wyrka ale jeszcze wskoczyłam na bb zobaczyc co tam u Was laseczki....musze sie pochwalic ze kupilam dzisiaj wozek i bardzo sie ciesze :-) takze do kolejnego szczescia brakuje mi juz tylko malenstwa i bedzie z gorki :tak:...narazie Wika prakrykuje go na swoich lalkach ;-) ciekawe kiedy wpadnie na pomysl ze chce isc tym wozkiem z lalą na spacer,tfu,tfu,tfu,lepiej to wypluję :-D:-):tak:......troche poczytalam i teraz ide wyprostowac kopytka.

Miłego wieczorku....przyjemnosci :-)

Czesc dziewczynki :-):-):-)

Ale tu grobowa cisza :no:.......odezwijcie sie laseczki :tak:;-):tak:....ja mam dzisiaj bieganine od samego rana,dopiero co wrocilam z przychodni bo bylam oddac siuski i krew do analizy,jutro odbiore wyniczki i napewno szału nie bedzie :szok: jak to pod koniec ciazy :baffled:....a popoludniu jade z Wika do dzieciecego na badanie sluchu i jutro z ranka do laryngologa z wynikami wiec znowu czeka mnie troszke biegania :-( normalnie jak pomysle.......:no:.....a tak poza tym to młoda ma znowu katar :wściekła/y: mnie chyba takze cosik łapie bo gardło drapie niesamowicie :-( ale staram sie nie poddawac i kurujemy sie wszystkim co nam dozwolone :-):tak:;-).....zbieram sie na zakupki jakis szybki obiadello i potem na te badania,echhhhh.....

Miłego laski :-):-):-)

ola - i jak relacje z dzeiwczynkami? poprawiły sie? ja patrze na mojego mikusia i aż sie boje jak to bedzie... :-(

kaaasiulka -zdrówka dla młodej! taka pogoda do bani... :wściekła/y: ja tez "uwielbiam" biegac za wąłsnym cieniem po miescie...zakupy z młodym to sama słodycz, zazwyczaj z powodu focha wszyscy nas przepuszczają :-p

a tak ogólnie to u nas po staremu ;)

Hej hej dziewczynki.
Co tam u Was :confused:
Ja ostatnio jestem strasznie zmęczona, nie wiem, co mi jest. Chodzę spać często razem z Oliwką :baffled:
Dziś byłyśmy z Arabellą i dziewczynkami na placu zabaw :tak:

A co z naszymi planami spotkaniowymi w wiekszej grupie :confused: Może byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe :confused:

Kolia, pisałam do Ciebie na priva, ale nie dostałam odpowiedzi, nie wiem, czy nie jesteś zainteresowana, czy po prostu nie odczytałaś wiadomości :confused: Pisałaś że poszukujesz opiekunki do końca roku szkolnego. Nie pamiętam, czy mieszkasz w Fordonie czy gdzie indziej :confused: Bo moja koleżanka szuka pracy jako opiekunka do dziecka. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać :tak:

Ostatnia edycja:
A co z naszymi planami spotkaniowymi w wiekszej grupie :confused: Może byśmy się umówiły, zanim się nam nasze ciążówki rozsypią hehe :confused:

bardzo chętnie! od razu napisze w jakich godzinach mi pasuje: 8:30 - 11:00 oraz 16:00 - 18:00... od południa mały niestety śpi i nie chce mu burzyc rytmu bo później jest mega marudny... napiszcie gdzie i kiedy to ja bardzo chętnie :tak:

kasiad - ja tez chodze spac z mikim.. korzystam, póki moge ;)

reklama
Kasiad dziekuje zapomoc i przepraszam zenei odpisalam. Ale zlozyla sie jakos tak ze pzrez przypadek bardzo szybko opiekunka sie znalazla;-)

A co do zmeczenia to ja ostanio tylko pbym spala, a brew pozoramam mniej do robaoty niz wczesniej ajj nie wiem co mam z tymsaniem ale tez chodzepraktycznie z miki spac za dlugo nie daje rady wytzrymac:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry