• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Reniferku może jedz konkretniej, np.więcej mięsa, może dzidzia zasmakuje:tak:;-)
problem w tym, ze mi mięso nie bardzo wchodzi :eek::baffled:

ewelina - jak uczulenie?

agnes - chyba juz staranka w toku? :laugh2: ja sie dzis dowiedziałam od meza, ze lepiej miec parke i dac sobie spokój z trzecim dzieckiem... :sorry::baffled: bo trzecie to takie nie do pary, sierota... co o tym myślicie? wiem, ze najpierw drugie musze urodzic, ale w planach miałam bąbelka co dwa lata, a teraz on mnie przekonuje, ze lepiej sobie pozyc, powyjeżdzac, popracowac itp itd, same pozytywy...

u nas ok... miki robi sie coraz większy agresor i ciezko mi go ujarzmic... pogoda sprzyja spaniu i nie puchnę :-D jesli narzekacie na deszcz, to pomyslcie sobie o mnie - ze są ludzie na świecie, którzy sie akurat z niego cieszą... :rofl2: rosnę wszerz i śpię w południe razem z młodym;) juz nie jestem taka głupia, jak w pierwszej ciazy i wiem ze przed porodem swoje trzeba odespac :-):-D

pozdrowionka!

reklama
reniferku, pewnie korzystaj jak możesz:tak:, odpoczywaj ile wlezie:-D

a co do uczulenia, to schodzi po posmarowaniu maścią sterydową, teraz brzydko wyglądaja łapki, bo łuszczy sie naskórek:-(,
ale jak nie jedno to drugie:eek:, tzn mały kaszle i smarczy się, jak nic zwęszył długi weekend:wściekła/y:, on zawsze lubi chorowac w święta i dni wolne, najlepsza pora na gorączkę to u niego sobotnia północ:baffled::crazy:

Witajcie. Jesteśmy już z powrotem :) Podróż minęła bardzo spokojnie zarówno tam jak i z powrotem. Mały dzielnie zniósł drogę, nie marudził, trochę spał, trochę się bawił, trochę jadł, trochę brykał - ale w granicach przyzwolenia ;) Jedynie Monika miała problemy - bo choroba lokomocyjna mocno dawała jej się we znaki.
Na samej Litwie było super, wesele udane i jedynego czego zabrakło to pogody. Moje starsze córy będą miały co wspominać, gdyż towarzyszyły parze młodej w limuzynie (tam jest zwyczaj, że po ślubie jadą w plener na sesję zdjęciową wraz ze świtą). Towarzystwo międzynarodowe świetnie się bawiło a dzieci nie miały problemu, żeby się dogadać z litewskimi dziećmi :) W niedzielę byliśmy na basenie - na którym było też jakuzzi, sauna i bicze wodne. Dzieci nie mogłam stamtąd wyciągnąć :) Bardzo się ciesze, że pojechaliśmy i trochę szkoda, że tak szybko to minęło.

Soppana odnośnie dentysty to polecam Sanitas na Gdańskiej i dr Pech, z tym że jak nic się nie dzieje to spokonie można jeszcze z wizyta poczekać.

Renifer trójka to rzeczywiście nie do pary, ale przecież zawsze można mieć czwórkę :)

Renifer,

trzecie nie do pary ? hehe ale za to czwórka ... ja jestem ta czwarta, przy czym mam troszke starsze rodzenstwo... nie narzekam :) a sama planuję tylko parę ... idę teraz 26 czerwca do ginekologa potwierdzić to, co wykazał test :laugh2::rofl2::tak::-D
suwaczka jeszcze nie zakładam, bo czekam na oficjalne wieści :tak:

Madziara,

to super, ze sie udało wszystko :0)

idę się myć i spać, bo też zaczynam się wysypiać, mam czas do przyszłego roku hihi

Hej hej :-)

Ja nadal się kulam i puki co to się będę kulać dalej ;-)...oprócz skurczy przepowiadających i stawiania się brzusia to nic się nie dzieje,młody rośnie ma już 3300g wiec mogłabym już ale poczekamy :-D,został jeszcze miesiąc....mi tak bardzo ciężko :-(:szok::-(....
Wiktorcie wysłałam nad morze,pojechała z rańca,miałyśmy jechać razem ale niestety gin zabronił mi się ruszać z domu,więc niunka pojechała z cioteczką....ledwo co wyjechała a ja już sie krzatam z kąta w kąt,w sumie to nasze takie pierwsze dłuższe rozstanie :-( dobra juz nie pisze na ten temat bo zara zaczne buczec :-(:-(:-(....

Agnes,
super wiesci,również gratuluje...i koniecznie pisz jak już będziesz po wizycie ;-):tak:

Renifer,masz racje,spij ile wlezie!!! Ja po tej ciązy,tak mi dała popalic,nie wiem jak mozna sie ciaza zachwycac :sorry: no w sumie to wiem bo pierwsza byla rewelacyjna,juz sie nie zdecyduje na kolejnego bobasa,mam nadzieje ze synus wynagrodzi mamusi to po porodzie ;-)...

Madziara,faktycznie szybko zleciało :szok: albo mi tak dni zapierdzielają...ale najważniesze ze było suuuuuper a Monisia biedna,pewnie sie męczyła :-(....

Spadam troszke posprzatać,moze jakis obiadek zrobie,hmmm.....

pozdrowionka :-)

Madziara, ale super że impreza taka udana :-)
AgesBest, "wstępne" gratulacje ;-) oficjalne po oficjalnym potwierdzeniu
Renifer, ja pozostanę przy dwójce, mój mąż ma 3 siostry (więc można powiedzieć że tam było nie do pary ;-) ) ja mam 1 brata i wystarczyło ;-)

reklama
Madziara, to super, że wszystko się udało i wesele i podróż:tak: ja jako dziecko bawiłam się z dziećmi z Ukrainy i też się jakoś dogadywaliśmy całe lato:-D do dziś pamiętam jak coś jedliśmy to mówili "kuszaj, kuszaj":rofl2:
Agnes to czekamy do 26 czerwca;-):tak: na oficjalne wieści:-)
A mi ta ciąża jakoś tak niezauważalnie mija, ginka się śmiała,że jestem nudną pacjentką i musi się starać żeby coś wyszukać, ostatnio wymyśliła okulistę "tak na wszelki wypadek" bo mam okulary:baffled:
mam nadzieję,że lato nie da nam się we znaki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry