• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madziara, przeszło ci? lepiej się czujesz?jak wyprawa?

kaaasiulka dobrze że małej lepiej:tak:

Reniferku może jedz konkretniej, np.więcej mięsa, może dzidzia zasmakuje:tak:;-)

a nasze uczulenie trzyma się:wściekła/y:, jak pojawić to się moment wzięło, a znikać nie chce:no::crazy:, a jeszcze pani doktor uprzedzała że leki odczulające wywołują senność, ale chyba nie u mojego dziecka:eek:, liczyłam że chociaz odespię zaległe noce, a tu lipa, podudki jak były, tak są:-p

reklama
Wika nadal rozwolnienie ale dobrze ze bez wymiotow,wypila szklanke rosołku od rana i narazie go nie oddala ;-) teraz kima bo nocka byla slaba....oby juz bylo lepiej bo wpadne w depreche :no::angry::crazy:

Renifer
,malenstwo napewno jeszcze nadrobi,spoko ma czas...ja sie tylko obawiam mojego grubaska jak ja go urodze,bo laski rodza normalnie po 4500g :szok: ale czy ja dam rade,w otatecznosci bedzie cesarka...chociaz sie przyznam ze ja po wczorajszym jak bylam w szpitalu i ta laska za scianą rodzila to dostalam taki strzal w łeb ze normalnie wrocilo wszystko do mnie i mam takiego stresa :szok: w zyciu sie tak nie balam a co to bedzie jak naprawde sie zacznie???? jestem za cesarka!!!!!

Madziara,dobrze ze juz lepiej!!!

Madziara,szerokiej drogi dla Was Kochani.....

U nas juz lepiej,Wika dochodzi do siebie,uffff,teraz mam nadzieje ze juz bedzie naprawde dobrze...straszne jest patrzec na swoje dziecko jak sie meczy i nie mozna mu pomóc....

Spokojnej nocki.....

Soppana, a dzieje się coś złego z ząbkami? zauwazyłaś próchnicę, albo że są zółte? bo jak nie, to nie ma potrzeby wizyty, tak mi powiedziała moja dentystka, jak zapytałam się czy mam przyjść z Piotrkiem:tak:, ja chodzę tu u siebie na osiedlu, ale przy Gdańskiej pewnie bliżej znajdziesz jakis dobry gabinet;-)

reklama
Soppana,

20 sekund ? to mój chyba tak długo nie :tak: szoruje mu kiełki a on połyka pastę :eek: ale ogólnie jest pozytywnie nastawiony do tego zwyczaju, miejmy nadzieję, że wejdzie mu to w krew :tak:

Kaasiulka,

dobrze, ze mała już lepiej. paskudne są te choróbska ... nam jeszcze troszkę kaszlu zostało, ale dobrze, ze obyło się bez antybiotyku

wczoraj świętowaliśmy okrągłe urodziny mojego męża i miałam niezłe stadko dzieci pod dachem ... kwik niemiłosierny :rofl2: chata bez większych strat, ale nie wszystkie dzieci się zbyt dobrze tolerowały hehe jedynaczka kontra bliźniaczki :-p jedynaczka starsza i chyba nie pasowało jej, że takie dwie młodsze nie słuchają jej poleceń ... właśnie dlatego chcemy synusiowi sprawić rodzeństwo, żeby się chłopak socjalizował i umiał żyć z bliźnimi :-D

ps nie kupujcie krzeseł plastikowych z carrefour'a firmy Oł...r , no chyba, ze dla ludzi o wadze do 10kg, mój mąż wczoraj zaliczył glebę na takim krześle i ma zbitą rękę ... nogi się rozjechały i jedna pękła ... a chciałam zaoszczędzić, bo zbrakło nam 2 krzeseł do imprezy i kupiłam takie ( na balkon bym miała potem ) i wydałam 12,95 PLN na jedno ... ech ....:-p nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie rodziny :baffled:

dobrej nocy, idę poczytać w łóżeczku jeszcze, a jutro do pracy .... a fe fe fe ... ale ten tydzień pracy ma tylko 3 dni !!! i to jest pozytywne przesłanie na ten tydzień Kobietki ! :rofl2::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry