• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no właśnie wszystkiego naj dla Dzieciątek !

Iguś dostał wielką reklamówkę słodyczy ode mnie z firmy, także mam zapas na kilka miesięcy hehe
ja chciałam mu kupic takie duze klocki, bo mamy tylko niewielkie opakowanie, ale nie było tu blisko takich duzych ... dostal wiec ksiazeczke o kolorach i układankę :-) od cioci rano betoniarkę i git :laugh2::rofl2:

ide spac chyba zaraz, bo bylam pierwszy dzien w pracy po zwolnieniu i taka jakas zmeczona jestem, a rano straszliwie nie chcialo mi sie wstac ... :-)

Kasiulka,
nie ma co, chyba rozrywkowa mama z Ciebie :) no ale to dobrze, musisz korzystac poki drugi szkrab sie nie pojawi i nie bedzie ssał i ssał w nieskończoność przez dobre 3mce ;-)

reklama
hej,
pogoda do bani, dobrze,że do żłobka jeździmy, bo Ignac jak się nudzi to jest nienośny, ciągle chce jeździć po podwórku jeździkiem, mimo deszczu:eek:
dobrze że w niedzielę przed południem zaliczyliśmy spacerek, bo potem była burza. A wczoraj poszlismy razem kupić parasol i bajkę do empiku, ale młody miał radochę - w kaloszach i z parasolką:-) sam sobie wybrał swoją ulubioną bajkę - traktor tom:-)

A u mnie jelitówka od wczoraj :szok: młoda cała noc wymiotowała,rozwolnienie.dzisiaj dosłownie caly dzien kima,bardzo duzo pije,zjadła zaledwie trzy biszkopty,ale sen to przeciez najlepsze lekarstwo.....zobaczymy jak minie ta nocka.....nie mam siły :szok::szok::szok:....jurto jade do szpitala,podlacza mnie do ktg i ogolne badania zrobia,mam nadzieje ze mnie nie poloza na patologii,zreszta sie nie dam,ucieknę,brzuch mi twardnieje strasznie i do tego mocne skorcze ale na szczescie w duzych odstepach czasowych....

kaaasiulka, a moze to taka jednodniowa dolegliwość, podawaj smectę - ona naprawde działa, tylko nie całą od razu, po łyżeczce co chwilę, zdrówka zyczę:-)

a ja walczę z uczuleniem Piotrka na rączkach ( czegoś dotknał bo ma tylko na wewnętrzych stronach dłoni), bylismy u dermatologa i dostał maść sterydową, mam nadzieje że pomoże:sorry2:

Spóźnione życzenia dla milusińskich i małej solenizantki.

Jutro powinnam sie pakować na wesele ale... wszystko stoi pod znakiem zapytania bo ja znowu mam zapalenie nerki. Wczoraj krzyczałam z bólu. Dzisiaj już jest lepiej. Mam nadzieję, że do jutra wykuruje sie na tyle, że jednak pojedziemy. Monika tez zaczęła kaszleć - coś te choroby nie chcą nas opuścić. No ale z drugiej strony przy takiej pogodzie nie ma się co dziwić.

Wika,juz troszke lepiej,wymioty mineły ale rozwolnienie wrociło,smecte daje,faktycznie pomaga,gorzej z nawadnianiem te cholerstwa takie fuuuujjjjj,ale mala duuuuuzo pije,lekarz był,odwodniona nie jest,do jedzenia nie namawiac...dzien,dwa i powinno byc oki.

Ja po dzisiejszej wizycie w szpitalu troszke przestraszona,lezalam na Ktg a obok w sali laska rodzila-ale dala koncert-normalnie wlosy mi deba stanely :szok: az przypomnialo mi sie jak to bylo 4 lata temu jak rodziłam malą,łzy mi normalnie poplyneły :-(...a mój syncio kawał chłopa 2900g i termin mi sie przesuwa o 3 tyg,okolo 20 czerwa,ale nie jest powiedziane bo moge chodzic do lipca i urodzic takie 5000g :szok:;-):szok:...brzuchol mi nadal sie stawia i skorcze czasmi takie echh...mam sie oszczedzac i tyle,chociaz przez dwa tygodnie a potem to juz moge skakac o !!!!

Ewelina,zdrowka dla Piotrusia,te uczulenia to jednak sa paskudne,szczegolnie jak nie wiadomo z czego sie wzielo?!?!

Madziara,zdrówka dla Ciebie!!!!!

SPÓZNIONE 100 LAT DLA WERONIKI,BUZIACZKI KOCHANIE!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
my również spóźnione, ale szczere! :tak:Weroniko wszystkiego najlepszego!!!

kaaasiulka, współczuje jelitówki, mam nadzieje ze juz przeszła! u Ciebie duza dzidzia a u mnie za mała... wczoesniej mielismy różnice tygodniowa, teraz juz mamy 1,5 tygodnia... narazie nie mam nic przeciwko temu, by rodzic 3 kilo bąbla, tym bardziej ze miki miał 3,7 ;-)jest jeszcze szansa ze mała na koniec podgoni...

madziara - zdrówka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry