• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki dziewczyny za wiesci na temat ospy,musimy czekac a nóż sie wylegnie,dopiero minął tydzień...w sumie to i moglaby teraz dostac bo potem jak maleństwo sie urodzi to moze byc nieciekawie a jeszcze moj meżulek nie miał ospy :szok::szok::szok: normalnie juz to widze !!!

Kasiu,swietna piosenka Oliwci,wielkie BRAVA od cioci Kasi :-):-):-) i zdróweczka dla laseczki kochanej.....u nas tez katarek paskudny....

pozdrawiam serdecznie....miłego weekendu...

reklama
no proszę jak ospa zbiera żniwo ... a my chcieliśmy jechać jutro do Myślęcinka na dzien dziecka i dupa blada .... siedzimy w domu i smarkamy i kaszlemy nadal ... w poniedziałek niestety już do pracy, no chyba, że pójdę przedłużyć opiekę hihi ;-)chociaz wczoraj to sama takiej wymagałam, bo miałam stan podgorączkowy i łamało mnie w kościach ... :wściekła/y:ja to zawsze muszę się od synusia zarazić ... :baffled:

Witam sie :-)

Ja tez chciałam dzisiaj do Myśla,mała by se poszalała ale jak dla mnie to zaciepło i tak juz spuchłam stojac tylko przy sniadaniu...mimo ze samochodem bysmy podjechały ale tam i tak trzeba chodzic :zawstydzona/y:.....wczoraj byłysmy na gofrach i lodach,dosłownie 15 minut drogi od domciu to juz z porotem wyłam z bólu,pleców poprostu nie czułam,ten brzusio mnie wykonczy...tera koncze kawusie i na podworko miedzy bloki na ławeczke a mała se pobiega :-)...

Miłego...

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH DNIA!!!!!!! BUZIACZKI SŁODZIACZKI!!!!!!!!

No i ja wczoraj sie pokusilam tym Myslecinkiem i okolo 14-stej pojechałysmy i cooooo,a przed 16-sta jak luneło i burze :szok::szok::szok: ale mala zdarzyla poszalec na karuzelach i pojadlysmy sobie troszke,takze bylo przyjemnie a ze nie bylysmy same to wrocialysmy do domciu kolo 19-stej i calkiem milo bylo momo kiepskiej pogody :-) a dzisiaj powtorka z rozrywki z nieba sie leje,ide kupic cos malutkiej na Dzien Dziecka,chcialysmy jechac do Famili Parku ale mi sie juz odechcialo oo!!!!

Milego dzionka laseczki....

Karcia,ja miałam jakis czas temu problem z dostaniem sie do laryngologa nawet prywatnie musiałam czekac 4 dni,takie kolejki :szok:....proponuje Ci zapakowac dzieciaczka i jechac do Szpitala Dziecięcego i tam na przeciwko rejestracji podejsc do budynku na piewsze pietro,pokój 13,nie wiem czy sie orientujesz,jak nie to popytasz i znajdziesz ;-) i zapytac laryngologa czy Cie przyjmie i wtedy zchodzisz do rejestracji bierzesz kartoteke i juz załatwione,mnie jeszcze nie odmówił wiec Tobie tez nie powinien ;-) i problem z głowy,masz laryngologa od reki....przyjmują od 8.30 do14-stej,moze troche dłuzej,popołudniu też przyjmuja pilne ale krótko i w innym budynku....rejestracja jest do 15-stej podaje Ci nr telefonu 52 32 62 117....

Powodzenia i wytrwałosci :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry