reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Renifer,

witaj w domu ! to świetnie, że malutka ma nereczki w porządku :-) a wyjazd się udał ?

Ola,

w końcu pomidory są takie zdrowe, że nie ma co sobie żałować :-)

W nocy byłam tutaj wielka burza i ulewa, teraz też pada i zrobiło się troszkę depresyjnie. Jak się nie poprawi to wracamy po obiedzie do Bydgoszczy.

Miłego popołudnia.

Witam laseczki :biggrin2:

U nas wszystko oki...mały rosnie jak na drozdzach :biggrin2:...kochany syneczek tylko podjada i spi :tak: wiec mamusia bardzo zadowolona :tak::biggrin2:;-)...Wika jeszcze bardziej kochana coreczka pomaga mamusi jak tylko moze,zrobiła sie bardzo samodzielna i teraz chodzi i mowi ze Ona jest juz duza a Mateusz malutki :biggrin2:...slubny tez kochany pomaga ile wlezie wiec co mi wiecej do szczescia potrzeba....chyba juz nic :biggrin2: jestem naprawde przeszczesliwa!!!
Wczoraj cały dzionek spedzilismy na działeczce i myslalam ze i dzisiaj tez tak bedzie a tu prosze niespodzianka ;-)...ale przyda sie taki jeden dzionek na odpoczynek....

Pozdrawiam serdecznie....

Robicie mi apetyt na te pomidorki w śmietanie więc... poproszę o przepis :)

Renifer super, że wszystko w porządku.

Kaasiulka tylko pozazdrościć. Oby tak dalej było :D

Pogoda sie popsuła ale mały szczęśliwy bo mama ubrała go w kalosze i wszystkie kałuże można było zaliczyć :) Przy okazji stwierdziłam, że jemu to by się przydały takie kalosze rybackie - do pasa :D :d : d

u nas w kaloszach też zawsze woda, a te wysokie kalosze to wodery :-) mój brat takie ma, tyle, że narazie to wyższe by były od Igusia :tak:

Kaasiulka,

jednym słowem - sielanka :-D i tak dalej trzymajcie ! :rofl2:

Madziara,
zamiast cebuli możesz dodać sam szczypiorek, tak ostatnio zrobiliśmy bo moja mama miała tylko samą ostrą cebulę a ja teraz wolę unikać takiej hihi
poza tym ostatnio ciągle jakoś mi kwaśno, obojętnie co zjem ... :eek:

dobra, szykuję się do wyjścia

narazie

reklama
Kaaasiulka, śliczny chłopczyk i super, że jak na razie sielankowo z dwójką dzieciaczków:-)
ja już się szykuje powoli, wyprałam, wyprasowałam ciuszki, dokupiłam brakujące drobiazgi, łóżeczko złożone, wózek wyczyszczony...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry