reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kaasiulka,

śliczny chłopaczek ! :-)

Soppana,

No to jednym słowem jesteśmy zwarci i gotowi do przyjęcia nowego członka rodziny :-) Ja za przygotowania zabiorę się jak tylko dowiem się kto tam siedzi hihi bo albo przesegreguję ubranka Igusia albo wszystkie jak leci użyję ponownie ;-)

reklama
kaaasiulka - mały boski... nie wiem czemu ale ostatnio non stop mysle o porodzie... ze znowu bedzie powtórka z rozrywki :-( fajnie masz, ze tak szybko Ci poszlo!
ile dni lezałas po porodzie? dobe czy dwie?
super, ze młoda juz taka dorosla ;-) i dojrzała! mi to chyba nie grozi z mikim...

agnes - juz niedługo bedziesz wiedziała kogo masz w brzuszku - wolisz dziewczynkę czy chłopaczka?

u nas wyjazd udany... maz odpoczał od pracy, ja od ciagłej opieki nad małym... w sumie to dzwonilismy do gina bo chcielismy go przełozyc i zostac jeszcze4 pare dni, ale neistety nie dało sie... no i ospa sie jeszcze nie przypałetala..:laugh2:. mamy na wylęgnięcie cały tydzień, potem juz jestesmy czysci... zaczynam powoli wierzyc ze moze sie uda ;)

co do pogody, to sorry, ale niech pada!!!!!!!!!!!! :-D

o znów pada i grzmi :-) wreszcie dzieci zejdą z placu zabaw i będzie ciszej :-)
Iguś już śpi bo poszedł tatuś z nim na spacerek i ślicznie usnął w wózeczku hihi

Renifer,

hmm, jak się można domyślić to chciałabym teraz córeczkę, ale jak będzie chłopiec to pokocham jak swoje :laugh2::rofl2:

Renifer,

hmm, jak się można domyślić to chciałabym teraz córeczkę, ale jak będzie chłopiec to pokocham jak swoje :laugh2::rofl2:

hihi, ja bym sienie domysliła, bo chciałam drugiego synka a trzecią córeczkę :laugh2:

kaaasiulka - pamietasz moze co zapakowałas do szpitala? bo ja w pierwszej ciazy wziełam większosc niepotrzebnych rzeczy... jednym słowem - wybrałam sie z taką torbą jak na wakacje na hawaje; teraz chciałabym zabrac niezbędne minimum... niestety nie kojarze co w nim jest...
jakbys miała chwile to napisz... spisze sobie, bo za dobry miesiac juz chyba bede musiała pomyslec o pakowaniu :szok::szok::szok::szok::szok:

kaaasiulka, jaki śliczny, a na tym środkowym zdjęciu to taki całkiem "pulpecik" wygląda ;-)

renifer, ja do szpitala brałam: dla małej pieluszki, chusteczki do pupy, krem, ubranko na podróż do domu; dla siebie: 2 koszule, szlafrok, klapki, wodę mineralną, kosmetyki i dokumenty... chyba wsio ;-)

tak mi poradzono w dwójce, żeby nie brać żadnych rożków, kocyków itp, bo po powrocie do domu rzadko kto pamięta żeby to wyprać, a wiadomo, ze szpitala można coś "przytargać" - ciuszki też miałam tylko takie na wywiezienie do domu, po porodzie mała była ubrana w szpitalne ubranko, w dwójce tylko dobę się po porodzie leży więc luzik ;-)

reklama
Renifer,

tak, ja też bym miała na te dwa dni przygotowane ubranka, ewentualne w domu na wierzchu, gdyby mąż musiał dowieźć.
jak myślę o szpitalnych ubraniach to pojawia mi się uśmiech na twarzy, bo na patologii dostałam taką cudowną koszulę-namiot :tak::rofl2:, ale z tymi rożkami to prawda, z resztą w szpitalu o ile pamiętam dzieci są pozawijane w te szpitalne.

a no i pamiętaj o tych "rękawiczkach" na pazurki maleństwa :tak:bo co jak Weronika urodzi się już z tipsami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry