reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agnes, 100 lat dla Igorka :tak:

2nd+birthday.jpg

Kasiulka, niedługo to pewnie będziemy się znów na placu zabaw spotykać. Niech tylko pogoda się ustabilizuje, bo teraz albo ukrop albo pada :eek:

Renifer, ja Oliwkę urodziałam zimą i powiem Ci, że nie było tak źle. A tak się bałam tego chłodu i ciepłych ciuchów, bo moje starsze dzieci rodziły się wiosną, więc nie miałam zimowych doświadczeń z noworodkiem.
Ale chodzenia w ciąży w upały to żadnej z Was nie zazdroszczę :nerd:

Madziara, zdrówka dla synka :tak:

Witaj Grudnióweczka :-) Nie podczytuj nas, tylko napisz coś o sobie :tak:

U nas remontu ciąg dalszy, tym razem robimy pokój dziewczyn. Niedlugo Oliwka przeprowadza się z naszego małżeńskiego łoża do swojego pokoju i swojego łóżka... Aż się boję...

kasiad - miki jest z października,wiec on też swoje pierwsze miesiace ogladał świat jesienią i zimą... mnie najbardziej przytłaczał wtedy brak słońca:sorry:miałam straszną deprechę, takie smetne, nudne i długie były te dni... no, ale moze teraz z dwójką dzieci bedzie wesoło :-D

Wszystkiego najlepszego dla Igorka!!!

Mały lepiej, temperatura minęła i nic innego się na razie nie dzieje. Może zwalczył infekcje.

Soppana ja wcale nie wymagam żebyś się do mnie telepała - ja podejdę do ciebie.
W poniedziałek wybieram się na zabieg do szpitala ale nie wiadomo czy mi zrobią więc jakby co to mogę w przyszłym tygodniu do ciebie podejść.

Ja część zabawek wydałam do świetlicy TPD. Dziewczynki mają masę maskotek i nie ma ich gdzie kłaść. Troszkę schowałam, ale z drugiej strony to nie mam zbytnio gdzie tego trzymać. One natomiast same z siebie nie chcą wydać swoich zabawek bo oczywiście wszystkie są najlepsze :)

kasiad - miki jest z października,wiec on też swoje pierwsze miesiace ogladał świat jesienią i zimą... mnie najbardziej przytłaczał wtedy brak słońca:sorry:miałam straszną deprechę, takie smetne, nudne i długie były te dni... no, ale moze teraz z dwójką dzieci bedzie wesoło :-D
Ja jakoś złego samopoczucia nie miałam, wręcz odwrotnie, tak na mnie małe dziecko po latach działało :-D

Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia ! Tak, czas leci szybciutko, oby szybko pojawiło się na świecie drugie dziecię, dużo spało i szybko się usamodzielniło hihi

Grudnióweczko,
tak, do tego pana jedziemy :tak:

wstałam dziś o 6 to teraz idę nadrobić stracony sen a potem zabiorę się za szykowanie obiadu :-D:-D dziś maleństwo ma ochotę na sałatkę z różnymi rodzajami sałaty itp

miłego popołudnia i dobrego samopoczucia dla zaawansowanych ciężarówek, niech Wam stopy lekkie będą (niespuchnięte) :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry