reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Grudnióweczko Sylwio,

Tak jak Renifer pisze, on jest teraz na urlopie i w określonych godzinach jest tylko rejestracja. Aktualnej ceny nie znam, bo ostatni raz tam byłam w ciąży ponad dwa lata temu :tak:

Właśnie się pakuję bo jutro jedziemy z małym znów do moich Rodziców, posiedzimy tam do końca tygodnia i w sobotę wyprawimy małemu urodziny i naszą rocznicę za jednym zamachem :tak::-D

Ja tu dobrze nie zakończyłam pierwszego trymestru a już brzusio się formuje :eek: to jak będę wyglądać w 9 mcu ? :rofl2:

reklama
G

Ja tu dobrze nie zakończyłam pierwszego trymestru a już brzusio się formuje :eek: to jak będę wyglądać w 9 mcu ? :rofl2:

hihi, i tu Cię zaskocze, bo mi na początku tez szybko wybił brzuszek, a teraz mam taki jak w szóstym miesiacu w ciazy z mikim a nie w połowie ósmego... :laugh2:

agnes - baw sie dobrze!

razem obchodzimy rocznice, z tym ze my nie wyprawiamy, ja juz nie dałabym rady przygotowac większą imprezke... za dwa lata zrobimy piątą okrągłą.... tak czy siak zestaw kolczyków od męża na rocznicę zażądałam :tak:

Renifer - dzięki za info, będę wydzwaniać aż się uda. I widzę, że Wiktoria u Ciebie siedzi - mój M też chciał Wiktorię :))

Agnes - z brzucholem miałam tak samo, mi wyskoczył pod koniec 1. trymestru, ale powiem Ci że teraz jakoś się zatrzymał i rosnąć nie chce. A szkoda, ja lubię paradować z brzuszkiem! :D

Renifer,

ja imprezkę wyprawiam u Rodziców, kawa, kupione ciasto, i grill, ja przyrządzę tylko sałatki, resztę mamusia pomoże ;-) normalnie też byśmy nie wyprawiali rocznicy, tylko tak wypadło z późniejszym wyprawianiem urodzin małego :-)
dużo gotowania nie będzie, taka luźna imprezka :tak:

Mam chwilke wiec zagladam za nim zasne :-D....dzieciaczki juz kimaja a ja zbieram sily na wejscie pod prysznic ;-)...slubny jutro do pracki wiec zostaje siama z dzieciakami,echhh...a tak bylo mi dobrze :tak:;-):-)...ale jak to mowia wszystko co dobre szybko sie konczy......a u nas nadal oki,Wika takze suuuper...bylam dzisiaj na badaniach krwi bo anemia straszna,ledwo co mnie ze szpitala po porodzie wypuscili,jutro odbiore wyniki i mam nadzieje ze podskoczylo po tych tabl co bralam...

Agnes,milego grillowania,korzystaj kochana ile mozesz :tak: bo ja teraz to tylko slinke łykam :szok:...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY !!!!!

Sylwia,wielkie gratulacje,fajnie ze nas tak duzo ciezarnych na forum :tak::-):tak:...a ja mam juz to za sobą :-):-):-)...zycze powodzenia i wytrwalosci !

Renifer,maly typowy 2-latek,nie ma lekko ;-)

Milej,spokojnej nocki dla kobietek ciezarych :-):-):-) !

Dzięki za życzenia. Dziś zamówiłam tort dla synusia, jogurtowy z obrazkiem z bajki "Auta" :tak:

Kaasiulka,

to trzymam kciuki za ten pierwszy dzień !

Ja teraz idę chwilę poleżeć bo cosik słabo mi, trochę chodzenia i załatwiania spraw przy tej pogodzie i o ! wystarczy :confused2:

obiadek się robi .... mmm ...

witam sie ;))

u nas nudy na pudy... walcze z moim niejadkiem i musze przyznac ze odstawienie słodyczy i zaprzestanie podjadania pomiedzy posiłkami dało juz pierwsze efekty... ale tfu tfu - nie zapeszam...

poza tym nie moge sie zebrac w te upały do kupy i znów robi mi sie bajzel w domu...
:baffled:

Renifer,

no ba ! musiało tak być, moim zdaniem to jest rozwiązanie 90 % problemów z niejadkami. Moja koleżanka też tak miała i czasami nadal ma, ale jak obserwuję z boku to nic dziwnego, że dzieciak nie je konkretnych posiłków skoro w pokoiku przy zabawkach leży duże opakowanie paluszków ;)))

Mój z kolei ciągle woła soki i ciasteczko, ciasteczek dużo mu nie daję, nie wiem jak inni :( przez to że babcia uważa, że soki są super a woda be to będę go musiała znów nawracać na mineralną, bo teraz ją pije jak już musi ...

reklama
hej, pozdrawiamy z agrowczasów:-) Ignaś budzi sie o 5 bo kogut pieje:-D a zasypia o 20 jak już zagoni i wydoi krówki, normalnie mały gospodarz.
Ale odpoczywam a to najważniejsze:tak:
Reszte napisze jak wróce, bno tu problemy z zasięgiem i net mi nie działa, musze pod oknem stać:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry