reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka,

a my teraz zazwyczaj do ósmej śpimy.
Mężulek dziś do nas dojechał i właśnie myje Igusia, bo ja od 15 dzisiaj miałam trójkę dzieci do 19 :tak:i mam dość hehe
wg prognozy jutro ma być piękna pogoda, także mam nadzieję, że się nam impreza uda :tak: dziś najeździłam się troszkę po zakupy ale mięska są już przyprawione a jutro dekoracje i zrobienie sałatek :-D zrobię grecką i ziemniaczaną :-D nie ma to jak grill na 18 osób ;-)no dobra, 12 dorosłych :-D 6 dzieci a jedno nie chodzi jeszcze i co najwyżej coś ze słoiczka wcina :happy2: no ale tłok będzie :blink:

pozdrowionka

agnes - udanej imprezy!!! pogode masz super! :tak:

soppana - ja bym chyba ubiła tego koguta, co o piątej dziecko budzi :-D

u nas ok, jade w końcu zobaczyc siostrzeńca, cała rodzinka sie zjeżdza, wiec zapowiada sie ciekawe popołudnie ;))) miki bez ospy, wiec wizyta bezpieczna :-)
poza tym czekamy na ochłodzenie... jak sie nie ochłodzi to chyba pękne jak balon... na szczescie narazie mam tylko 12 kg na plusie; pisze tylko bo to i tak o połowe mniej niz w końcówce ciazy z mikim - nie mecze sie tak jak wtedy;-)

miłego weekendu kobietki!

Pogoda rzeczywiście piękna. Z jednej strony córki chcą żebyśmy doi nich przyjechali, z drugiej nie chce mi się ruszać, ale pewnie i tak się zmobilizuje i pojadę. Zwłaszcza, że mały na tym skorzysta bo się wybiega na świeżym powietrzu :)

Dziewczyny robię mała wyprzedaż po Nikodemie. Jakby która potrzebowała to mam do sprzedaży:
1. wanienkę z przewijakiem nakładaną na duża wannę - na stelażu
2. Karuzelę Fischer Price z misiami na pilota
3. Krzesełko do karmienia niebiesko-żółte, plastikowe z dwoma zdejmowanymi blatami
3. Mata edukacyjna dla niemowląt
Gdyby któraś była zainteresowana to proszę o wiadomość na priv - wyślę zdjęcia. Można zresztą obejrzeć osobiście :)

Dzień dobry,

Impreza się wczoraj udała. Dokuczali nam jedynie nieproszeni goście w postaci os :wściekła/y: Prawie całe jedzonko poszło :-) Syn wykończony, właśnie się zaczyna budzić :tak: Spał z tatulkiem swoim, ale tradycyjnie mamusię przez sen wołał :-D

Renifer,

ja też bym chciała maksymalnie przytyć 12 kg, ciekawe jak to zrobić, narazie przybrałam do swojej wagi normalnej, bo już wcześniej zgubiłam dwa kg. Trochę się obawiam jak to będzie :nerd:

Dzisiaj podobno ma być jeszcze gorąco ale jutro mają być burze i paskudnie, także trzeba korzystać. Miłego dzionka !

reklama
Mam chwileczke wiec sie WITAM :-):-):-)

Wyszlam na zakupy a tu deszczyk pada :wściekła/y: i wrocilam bo zostawilam folie na wozek w domu...ale nie chce mi sie juz drugi raz wychodzic poczekam na M...a mlody zaczerpnal swiezego powietrza i ladnie sobie kima ;-)...wrocilam wczoraj z dzialki po 4 dniach i nie moge sie odnalezc w tych murach a duszno mi :szok::szok::szok:...

Madziara a ja kupilam karuzele pewnie taka jak Twoja :-(,szkoda ze jeszcze nie poczekalam...ale moze krzeselko mi sie przyda ;-) wrzuc mi fotke...cos kuzynka wspominala ze mi da swoje krzeselko ale nie jestem pewne czy do tego dojdzie ;-)...

Pozdrawiam dziewczyny :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry